Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Moară istorică cu teren și luciu de apă în Aldești

220.000 eur
ID 3416435
Case - Vile | 450 m² | 5+ camere
Aldesti, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 450 m²
Suprafață teren 6900 m²
An finalizare construcție 1870
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Agentia imobiliară PropertyLab vă oferă o oportunitate unică de investiție într-o proprietate cu un caracter istoric și un potențial imens. Avem plăcerea să vă prezentăm o moară veche în curs de reabilitare, situată în pitorescul sat Aldești, înconjurată de frumusețea naturală a dealurilor și pădurii.

Principalele caracteristici ale acestei proprietăți sunt:

???? Clădirea moarei: Moara veche este în curs de reabilitare, oferindu-vă posibilitatea de a crea o locuință plină de farmec sau o afacere de succes. Păstrându-se elementele arhitecturale autentice, vă puteți bucura de atmosfera rustică și de povestea pe care o ascunde acest loc.

???? Teren generos: Proprietatea se întinde pe un teren impresionant de 23312 mp, oferindu-vă mult spațiu pentru a vă dezvolta visul. Aici veți găsi încântătoarele bălți cu pești, care nu doar adaugă frumusețe și farmec locului, ci și oferă multiple posibilități de relaxare și petrecerea timpului liber. Bălțile de pescuit provin din apă curgătoare din canalul Morilor. În spatele clădirii se poate monta un generator care să producă curent electric cu ajutorul apei.
Locația beneficiază și de 1 ha de pădure.

???? Priveliște panoramică: Proprietatea vă încântă privirile cu o splendidă panoramă către dealurile și pădurea din jur. Fiecare răsărit și apus de soare vă vor însoți în momentele de liniște și relaxare.

???? Potențialul proprietății: Această proprietate reprezintă o oportunitate unică pentru investiții în turism. Datorită locației sale pitorești și a potențialului său vast, proprietatea se pretează perfect pentru a fi transformată într-o pensiune primitoare sau într-un spațiu dedicat evenimentelor speciale, precum nunți sau botezuri, tabere și azil de bătrâni. Cu creativitate și planificare adecvată, puteți valorifica întregul potențial al acestui loc magic.

PropertyLab este aici pentru a vă însoți în fiecare pas al procesului de cumpărare și vă va oferi asistență profesională și experiență pentru a vă ajuta să realizați visul dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre această proprietate excepțională, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de e-mail de mai jos. Suntem pregătiți să vă oferim toate detaliile necesare și să programăm o vizionare personalizată.

Carol Szekeres
???? Număr de contact: 0729 966 649
???? E-mail: [email protected]

Ildiko Szabo
???? Număr de contact: 0722 680 086
???? E-mail: [email protected]

Nu ratați o oportunitate unică de investiție într-o proprietate cu potențial imens! Contactați-ne astăzi și începeți să vă transformați visul în realitate!

Cu stimă,
Echipa PropertyLab

CP1744851

Solicită vizionarea proprietății

Moară istorică cu teren și luciu de apă în Aldești

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Moară istorică cu teren și luciu de apă în Aldești
Carol Szekeres Consultant imobiliar PROPERTY LAB - ARAD
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3416435
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici