Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Central

Mogosoaia, Vila Cocheta, Mutare Imediata, langa padure, e...

990.000 eur
ID 2761735
Case - Vile | 659 m² | 5+ camere
Mogosoaia, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona

Central

Număr camere

5+

Suprafața utilă

659 m²

Suprafață teren
1135 m²
An finalizare construcție
2011
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
2
Număr Băi
mai mult de 3
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
5
Utilități
Apă,    Canalizare,    Gaz,    Climă
 Preț negociabil
 Demisol

Vă prezentam o proprietate armonioasa si placuta, in detalii, cu teren generos, amplasată într-o zona liniștită de case noi, din proximitatea pădurii Moțoc, ce se remarcă prin structura solida (beton monolit), design-ul arhitectural cu influențe mediteraneene, cat si prin calitatea premium a tuturor materialelor folosite.
Dintre beneficiile proprietății aș enumera:
- este o casă solară, cu zone vitrate generoase - orientarea zonelor de zi - SE și SV.
- grădina este perenă, matură, îngrijită și prevăzută cu sistem de irigație automatizat, alimentat cu apă din puț de mare adâncime
- lipsa poluarii aerului si a poluarii fonice
- luminozitatea naturală placuta și costuri de întreținere optimizate (panouri solare, încălzire în pardoseala, puț de adâncime, sistem irigație)
- acces facil către București - cel puțin 3 drumuri de acces (în curs de finalizare pasaj subteran).
- la demisol sunt amplasate: parcajul pentru 1 automobil (cu posibilitatea extinderii pentru parcarea a 2 automobile), sală de fitness, spaţii pentru hobby, spaţii tehnice şi auxiliare (centrală termică, hidrofor, spălătorie, cramă, pivniţă, debarale etc.). Accesul auto la demisol se realizează dinspre sud-est, prin intermediul unei rampe carosabile.
- parterul - este în fapt un Hoch-parter și include un hol de intrare mare cu dressing, birou orientat spre faţada sud-est, beneficiind de acces direct de pe terasă exterioară acoperită, un grup sanitar de serviciu, precum şi casa scării.
- hol de acces de suplimentar pentru zona centrală a faţadei nord-est, la nivelul casei scării dintre demisol şi parter.
- zona de living room, orientat atât spre sud-vest și luminos pe toată durata zilei, cât şi spre nord-vest, cu perspectivă spre gradina perenă superb amenajată și întreținută, zona de zi ce include șemineu, zona de bibliotecă-studiu, zonă pentru relaxare, loc de luat masa.
- în zona de nord şi nord-est a parterului (beneficiind de lumină constantă), au fost amplasate bucătăria şi dependinţele aferente acesteia (cămară, debara).
- atât din bucătărie cât şi din living se poate ieşi pe terasa parţial acoperită, situată la faţada nord-vest şi de aici, se poate coborî în grădina cu caracter mai intim, din spatele locuinţei.
Etajul 1 - include patru dormitoare, un hol de etaj generos, trei băi, balcoane, terasă și zone de dressing
- dormitorul matrimonial a fost amplasat în zona de nord-vest a etajului, orientat spre grădina din spatele imobilului, fiind prevăzut cu o zonă de dressing generoasă, două băi și o terasă cu dimensiuni remarcabile.
Etajul 2 este compus dintr-o cameră tip birou și o terasă circulabilă de peste 135mp ce asigură o priveliște la 360 grade a zonei - versatila în utilizare.
- costurile de întreținere sunt reduse, sistem de încălzire prin pardoseala, panouri fotovoltaice, sistem de irigare automatizat, puț de mare adâncime pentru piscina, sistem vacuum cleaner pe nivel, curent trifazic.
Vă stau cu drag la dispoziție pentru mai multe informații.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Vineri
21 Ianuarie
Sâmbătă
22 Ianuarie
Duminică
23 Ianuarie
Luni
24 Ianuarie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • CFR Centură 3.6 kilometri
  • Bd.Petrila 3.9 kilometri
  • Bd.Petrila 4.0 kilometri

Contactează utilizatorul

Mogosoaia, Vila Cocheta, Mutare Imediata, langa padure, e...
Elena Petrescu Consultant imobiliar Realstart.ro
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2761735
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici