Vânzare

3 camere | 82 m²

Mutare imediata ! Casa individuala 3 camere plus pod !

Bucuresti-Ilfov / Berceni

104.900 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 82 m²

Suprafață teren 275 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 1

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Clasa energetică A

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Ansamblu Rezidențial Da

Utilități Curent, Apă, Gaz, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vă invit să descoperiți această proprietate , situată într-una dintre cele mai căutate zone din comuna Berceni , pe o strada asfaltata . Cu un design elegant și facilități moderne, această casă reprezintă o oportunitate unică pentru cei ce își doresc o viață liniștită într-un mediu primitor.

Construcția este nouă și modernă, realizată cu materiale de calitatate, din caramida pe cadre solide de beton armat, placa de beton peste parter, asigurându-vă un trai confortabil și durabil în timp.

Localizare excelentă: Proprietatea este amplasată într-o zonă rezidențială liniștită din comuna Berceni, oferind acces rapid la bulevardul principal 1 Mai , facilități locale precum școli, magazine și zone de recreere.

Teren 275 mp!

Compartimentarea este foarte inteligent gandita, 3 camere decomandate, o baie, o bucatarie inchisa,din living se iese pe terasa generoasa de 12 mp si pod pentru depozitare !

Casa se vinde cu centrala termica individuala, ferestre cu geam termopan si obiecte sanitare in baie . Daca rezervarea se face din timp aveti posibilitatea sa va personalizati casa cu finisaje in functie de preferintele dorite .
In curte aveti si 1 loc de parcare + 2 locuri in fata portii.
Această casă reprezintă nu doar o proprietate, ci un cămin în care veți crea amintiri de neuitat. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rog să ma contactați. Sunt aici pentru a vă ghida în procesul de achiziție în găsirea noului dumneavoastră cămin.

Nu ratați ocazia de a vă transforma visul în realitate!

Voicu Mari 0739922870

** Programari pentru vizionari si in weekend ***
COMISION 0%

TVA INCLUS IN PRET !

Acceptam orice tip de plata credit bancar / cash
Va putem ajuta cu achizitionarea imobilului prin credit bancar , avand brokeri de credite ce va stau la dispozitie cu cele mai bune oferte pentru dumneavoastra , acest serviciu fiind complet gratuit!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Voicu Mari

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare