Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Spaţiu comercial, Central

Comision 0% | Navodari Ultra-Central | Spatiu comercial | 12

599 eur
ID 3484279
Spaţii comerciale | 128 m²
Navodari, Constanta / Central
Zona Central
Suprafața utilă 128 m²
Suprafaţă totală 145 m²
Tip imobil Bloc de apartamente
Stadiu construcţie Finalizat
Comision cumpărător 50%

ID : P64199

King Imobiliare va propune spre inchiriere un spatiu comercial de 128MP, compartimentat in 4 camere cu 2 grupuri sanitare si situat ultra-central in Navodari!

Spatiul este pretabil pentru multiple activitati economice iar VAD-ul ofera o oportunitate de a funcitona intr-o zona intens circulata, totodata va puteti amenaja pe peretele lateral al blocului, o reclama pentru o expunere mai mare!

In spatiu se accepta activitati din domeniul alimentatie publica, ba chiar exista instalata in locatie si tubulatura pentru sistemul de aerisire al hotelor precedente, aceasta fiind deja montata, iar evacuarea duce direct deasupra blocului. In acest sens posibilul chirias nu va mai avea nevoie de absolut nici o autorizatie, si va avea zero costuri cu sistemul de aerisire al hotelor.

Se accepta compartimentarea intr-un spatiu de uz mai mic , la acelasi pret al chiriei, astfel incat costurile investitiei suportate de catre viitorul chirias sa fie mult mai mici!

Spatiul necesita investitie deorece au fost scoase inclusiv cablurile sistemului electric insa se ofera perioada de gratie pentru durata renovarii.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Agent imobiliar : Diaconu Cristian
Id intern: P64199

  • Staţii de tren Distanţă
  • Năvodari 1.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici