Vânzare

3 camere | 54 m²

Nordis | 3 Camere | 2 Bai | Terasa 42MP | Premium | La cheie

Constanta / Mamaia

179.900 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 54 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 3

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID : P81682

KING IMOBILIARE va propune in EXCLUSIVITATE spre VANZARE un APARTAMENT cu 3 Camere si 2 bai situat in zona Mamaia Nord - Dezvoltator Nordis.

Tipul apartamentului este denumit Bali, are o suprafata construita de 63,6 mp, suprafata totala cu terasa de 105 mp si se afla la etajul 3 intr-un bloc nou, ce urmeaza a fi finalizat in toamna anului acesta, cu regim de inaltime S+P+12E!

Se vinde mobilat si utilat la standardele Nordis Premium, toata amenajarea fiind achitata si inclusa in pretul de vanzare!

De asemenea, apartamentul va dispune de incalzire prin pardoseala cu clima pentru fiecare camera de la centrala generala a blocului, AC, terasa generoasa de 42 MP, design elegant și finisaje de calitate superioada, sistem smart home si vedere catre mare, fiind situat la nici 2 minute distanta de plaja de la iesirea din bloc!

Este ideal ca si apartament de vacanta, investitie pentru inchiriere fiind o zona ceruta sau ca si rezidenta pentru o familie sau un cuplu care este in cautarea unui apartament intr-o zona linistita, aproape de mare si ceruta a orasului!

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați, acest apartament de lux reprezintă o oportunitate unică de a vă face o casă personală într-o locație deosebită.

Comisionul perceput de King Imobiliare este de 2% + TVA din suma tranzactionata!

Agent imobiliar : Diaconu Cristian
Id intern: P81682

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului KING IMOBILIARE

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare