Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Est

O altfel de Casa

2.000.000 eur
ID 3580111
Case - Vile | 1200 m² | 5+ camere
Focsani, Vrancea / Est
Zona Est
Număr camere 5+
Suprafața utilă 1200 m²
Suprafață teren 6000 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil

Avem placerea sa va oferim spre vanzare o proprietate impresionanta prin arhitectura clasica si suprafetele ample construite dupa cele mai inalte standarde de calitate, situata in Focsani intr-o locatie exclusivista.

Aceasta proprietate unica in Romania, construita dupa modelul caselor din Beverly Hills isi asteapta noii proprietari intr-un decor de poveste.

Proprietatea se poate transforma cu usurinta intr-un Boutique Hotel, are o temă pe care se concentrează pentru a oferi o experiență unică celor care aleg să se cazeze aici.

Casa se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detalii cu care a fost construita. Finisajele sale de inalta calitate, aduc un confort sporit pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ ci si de piscina cu zona de spa, spatiile de parcare si curtea cu gradina generoasa amenajata la cel mai mic detaliu.

Proprietatea dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent 380 plus panouri fotovoltaice, gaz, apa, canalizare, cat si de centrala termica, incalzire in pardoseala, camere video, sistem de alarma, telecomanda poarta acces auto etc.

Vila este construita in anul 2000 de o firma specializata din Suedia pe o suprafata de 6000 mp teren cu gradina englezeasca care in fiecare luna a anului are o alta culoare si ne fascinează prin florile de primăvara, liliacul înflorit, trandafirii varateci, florile verii, gladiolele, crinii …si crizantemele colorate din jurul lacului cu pești koy fish (cel mai frumos si mai scump peste din lume ).
Casa este foarte bine proporționată, zona de zi separată de cea de noapte care este o zona plină de verdeața cu o grădina in mijlocului livingului si cu o lumina extraordinara care vine nu numai de la ferestre ci si de la acoperișul vitrat (realizat de elvețieni, care pe timpul verii in funcție de nr de lucsi se inchide automat perdeaua). Tot la parter avem zona de bien-etre cu piscina, jacuzzi, sauna, hammam, zona de sport, zona de dus si de masaj, acesta zona poate fi utilizată tot timpul anului. Etajul dispune si el de un living cu balcon , 6 camere cu bai proprii plus 2 apartamente a cate 2 camere fiecare.

Componenta principala a acestei case este mobilierul, apartine stilului "Chippendale" originar secolului XVIII lea care se remarca prin materiale cu esențe lemnoase. Cel mai adesea este folosit lemnul de mahon, o specie exotică, dar piesele de mobilier sunt executate și din lemn de nuc și cireș. Cu predilecție este prezent lemnul de culoare închisă peste care este aplicat un finisaj cât mai natural, dar lucios. Tapițeria este de cea mai bună calitate, unul dintre materialele folosite este mătasea naturală, catifea sau brocart. Acest stil este vechi de aproape 300 de ani dar reușește mereu să revină în actualitate și chiar sub forma unor piese de mobilier nu dintre cele mai accesibile la nivel financiar.

Decorarea casei a ținut cont de elementele vitale ale vieții: apa, aer, lumina, divinitate .

Solicită vizionarea proprietății

O altfel de Casa

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara CFR Focșani 3.1 kilometri
Contactează utilizatorul
O altfel de Casa
Danut Bezea Consultant imobiliar RE/MAX Golden Home
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3580111
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici