Vânzare

39 m²

OCAZIE Garsoniera 39MP aproape metrou -12% OFF la cash DE...

Bucuresti-Ilfov / Popesti Leordeni

43.900 €

Specificații

Suprafața utilă 39 m²

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 4

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

CEA MAI BUNA OFERTA DIN ZONA DE SUD!!
Va propunem spre achizitie garsoniera decomandata,  suprafata generoasa de 39 mp, complet finisatapremium, echipat cu centrala proprie , situata intr-un imobil cu regim redus de inaltime, de tip Boutique.

In cadrul ansamblului veti regasi toate facilitatile necesare unui trai confortabil! Complexul este prevazut cu, parcari terane si subterane si este situat la doar 1 km distanta de statia de metrou Berceni. De asemenea, ansamblul este situat pe strada Solstitiului Nr.69, la aproximativ 17 minute de mers pe jos fata de pasarela pietonala care deserveste statia de metrou Berceni.

Proiectul dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de circulatie asfaltate, iar accesul catre imobil se face rapid atat din Şoseaua Berceni, cat si din Şoseaua Oltenitei.

In apropierea ansamblului se gasesc numeroase centre comerciale (Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada) si puncte de interes precum: scoli, gradinite, farmacii, Parcul Copiilor (Drumul Fermei) si locuri de joaca pentru copii.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Lavinia Filip

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare