Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Oportunitate -Casa Harman 4 camere -525 mp teren insorita -

230.000 eur
ID 3646578
Case - Vile | 165 m² | 4 camere
Brasov, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 165 m²
Suprafață teren 525 m²
An finalizare construcție 2019
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Nr. locuri parcare 4

Vă oferim o oportunitate unică de achiziție a unei case spațioase, situată în localitatea Harman, la doar aproximativ 5 km distanță de Brașov, cu acces facil din DN11. Construită în anul 2016, casa dispune de o structură P+E+Pod, oferind un total de 165 mp de spațiu util.

La parter, veți găsi un living primitor, o bucătărie modernă și bine echipată, un hol generos, o baie dotată cu cabină de duș, o terasă perfectă pentru relaxare, precum și o cameră tehnică și casa scării. Etajul dispune de un hol spațios, 3 dormitoare confortabile și 2 balcoane, oferind priveliști încântătoare către împrejurimi. Podul acoperă întreaga suprafață a casei, fiind ideal pentru depozitare.

Casa este vândută mobilată și utilată, cu mobilierul de bucătărie, living și dressing, facilitându-vă mutarea fără eforturi suplimentare. Terenul aferent casei are o suprafață totală de 525 mp, oferind suficient spațiu pentru activități în aer liber și amenajări peisagistice.
Casa are centrala pe lemne, apa - sursa proprie , fosa septica , cablu , electricitate. Documentele depuse pentru introducerea de apa canal si aprobate. Casa este izolata termic , facuta de proprietari si nu de vanzare. Casa este constructie caramida , izolatie- polistiren de 10 cm .

În curtea casei este amplasat un foisor din lemn, perfect pentru petrecerea momentelor de relaxare sau pentru întâlniri cu prietenii și familia în aer liber.

Această proprietate reprezintă un cămin ideal pentru cei care caută confort, spațiu și liniște, fiind situată într-o zonă pitorească și cu acces ușor către facilitățile orașului Brașov. Nu ratați șansa de a deveni proprietarul acestei case minunate! Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a stabili o vizionare.






Cod ofertă / ID BLITZ: P99471
Id intern: P99471

Solicită vizionarea proprietății

Oportunitate -Casa Harman 4 camere -525 mp teren insorita -

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Hărman 2.2 kilometri
Contactează utilizatorul
Oportunitate -Casa Harman 4 camere -525 mp teren insorita -
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3646578
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici