Vânzare

5 camere | 186 m²

OPORTUNITATE! Casa individuala 5 camere P +1 , 186mp, Sac

Dambovita / Targoviste

135.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 186 m²

Suprafață teren 502 m²

An finalizare construcție 2018

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Parțial

Numărul de locuri de parcare 1

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz Imobiliare Targoviste va propune spre vanzare o casa foarte frumoasa si  spatioasa cu suprafata de 186 mp utili tip P+1 ,contruita in anul 2018 pe un teren cu suprafata de 502 mp,   suficient daca iti doresti sa te bucuri cu familia la aer curat si sa amenajezi fie o piscina , foisor sau loc de joaca ... Imobilul este compartimentat dupa cum urmeaza :  la parter avem un hol generos  din care se intra in   dormitor,  living cu semineu , bucatarie si baie mare cu geam  si   scara interioara 
la etaj avem trei dormitoare cu iesire pe balcon deschis sau pe  o terasa ce poate fi biroul tau de acasa  cu  priveliste catre natura .
Casa se vinde partial mobilata , la parter fiind finisata gata de mutat imediat  , la etaj  in doua dintre camere mai sunt necesare cateva finisaje avand posibilitatea de a le alege dupa preferinte .  Ca utilitati avem apa , gazele sunt la poarta , casa fiind incalzita cu o centrala pe lemne , fosa septica generoasa .
Daca te ai saturat de agitatia din oras si ai nevoie de un spatiu in care sa te simti acasa te asteptam  sa vizionam impreuna  o  casa de  vis !!!

Cod ofertă / ID BLITZ: P128141
Id intern: P128141

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare