Vânzare

2 camere | 30 m²

OPORTUNITATE de achizitie Casa in Cornatelul - Dambovita.

Dambovita / Cornatelu
19.500 €

Rată estimată

437 Lei/lună

Avans (15%)

14.537 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 2

Număr Băi 0

Suprafața utilă 30 m²

Suprafață teren 4800 m²

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

An finalizare construcție 1950

Nu include TVA Nu

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Agent exclusiv MITROI MARIUS - 0722586522

OPORTUNITATE de achizitie Proprietate - Casa   Teren alaturat 4800 mp ideala pt investite micro ferma, sera pt legume, camp pt fotovoltaice.

Agentia IMAD IMOBILIARE va propune spre analiza aceasta noua oferta de vanzare ce consta in achizitia unei Proprietati aflate la aproximativ 55 km fata de Bucuresti, 29 km fata de Targoviste, proprietate compusa din Casa, ce necesita renovare si teren intravilan   extravilan alaturat.

Casa este formata din 2 camere, un hol, o bucatarie de vara si un beci mic, toate neutilizare de multi ani, noul Proprietar putand reamenaja si reconditiona totul dupa bunul plac.

Terenul alaturat casei dispune de o suprafata totala de 4800 mp teren intravilan in partea din fata, spre strada, si extravilan in partea din spate, spre camp, utilitatile regasite aici fiind energia electrica si apa provenita dintr-o fantana proprie, de mare capacitate.

Nota: Datorita zonei de camp, cu mult mult soare pe timpul zilei, in care este pozitionata, cu distanta mica fata de drumul national Targoviste-Bucuresti, precum si datorita suprafetei foarte generoase de teren disponibil IMAD IMOBILIARE recomanda spre achizitie aceasta Proprietate pretabila in special in zona de investitie pentru Camp Fotovoltaic, Sera de Legume sau Ferma.

Pretul de vanzare al Proprietatii este de DOAR 19500 Euro, pret fix de tranzactionare.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Marius Mitroi

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare