Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Oportunitate de investitie! Cavnic

79.900 eur
ID 3440257
Hoteluri/Pensiuni
Cavnic, Maramures / Central
Zona Central
Suprafața utilă 295 m²
An finalizare construcție 1980
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 10
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Agenția imobiliară RE/MAX Terra vă oferă oportunitatea de a achiziționa în zona cu interes turistic pentru sporturile de iarna in Orașul Cavnic, o pensiune cu 7 camere de cazare, toate cu baie proprie, bucătărie utilată, sala de evenimente cu bar, soba, semineu si toaleta mixta de 100 mp, sala de luat masa, camera tehnica a centralei si boilerului plus o camera administrativa cu baie proprie. Clădirea necesita unele renovări ale acoperișului si hornurilor.

Într-o locație unde turiștii sunt atrași pentru activități ce se pot face in orice perioadă a anului, de la drumeții montate ( Orașul Cavnic este situat in valea îngustă a poalelor munților Gutâi 1445m si Mogoșa 1249m,) dar si pentru pârtiile de ski renumite in toata țara, de la mâncarea tradițională, meșteșugurile zonei, ospitalitatea sătenilor, oferă șansa unei afaceri de succes.
Cele șapte pârtii (Icoana 1, Icoana 2, Roata 1, Roata 2, Rainer 1, Rainer 2 si Pârtia Albastra), din care trei sunt noi, au o lungime de 800 – 2.200 de metri şi o înclinație între 19 și 37 de grade, ceea ce le face potrivite atât pentru începători, cât şi pentru avansați.
Fiind o locație in centrul județului, turiști au posibilitatea de a vizita Maramureșul istoric unde se vor bucura de următoarele obiective turistice: Bisericile din lemn, patrimoniul mondial UNESCO, Cimitirul Vesel din Săpânța, Cascada Cailor, Mocănița-singurul tren cu aburi din Europa, drumeții în Munți Maramureșului, Crestele spectaculoase din M-ții Rodnei, unde se află cel mai înalt Vf din Carpații Orientali-Vf Pietrosul Rodnei (2303 metri).
În cazul în care sunteți dornici de un business unde deja clientela este formată, un business într-un ambient plăcut, aer curat și priveliște uluitoare, vă aștept la o vizionare pentru a discuta mai multe detalii!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici