Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Periferie

Ferma 4 ( fost IAS HÂRȘOVA) - de vânzare

590.000 eur
ID 3599147
Case - Vile | 900 m² | 5+ camere
Harsova, Constanta / Periferie
Zona Periferie
Număr camere 5+
Suprafața utilă 900 m²
Suprafață teren 30000 m²
Stare proprietate Bună

????‼️Oportunitate de investitie – Ferma 4 ( fost IAS HÂRȘOVA) - de vânzare în județul Constanța.‼️
Amplasata la periferia orașului, microferma si sectorul economic scoase la vanzare reprezintă o afacere foarte profitabila, fiind împreună cu alte imobilele, terenul aferent, cultura de vița-de-vie nobilă de masa, solare( de grădină), precum si teren intravilan liber de construcție, perfect pentru extinderea suprafeței.
Agenția Imobiliară Șerban Agency Invest Hârșova are plăcerea de a va oferi o proprietate ce dispune de o suprafata considerabilă ,aproximativă de 3 ha de teren, pe care se găsesc și construcțiile aferente acestei proprietăți.
Complexul construit constă din 5 structuri independente dintre care o casă de locuit, totalizând o suprafață totală de 1079 de metri pătrați.
Proprietatea dispune de o porțiune de 1103,57 mp de drum – cu drept de proprietate perpetuă supra cotei indivize aferente din ALEEA DE ACCES, reprezentând cota indiviză de ½ din suprafața totală de 2.207,14mp.
Ferma dispune de toate utilitățile necesare( apă, curent, canalizare, alee iluminată) și este complet îngrădită, asigurând securitatea și intimitatea cât și dreptul de folosire a apei din canalul ( CANAL SNIF) de 18mp din vecinătatea proprietății, devenind funcțional din 2024.
Importanța acestei proprietăți este subliniată de posibilitatea prospera data de supafata terenului liber ce permit dezvoltarea unui complex agro-turistic si de o perspectivă de viitor favorabila in ceea ce priveste orientarea spre trendul ascendent al locatiilor agro-turistice ca destinatii preferate.
Aceste aspecte transformă proprietarea într-o oportunitate de investiție pe termen lung extrem de atrăgătoare.
Halele sunt adecvate pentru o varietate de utilizări, cum ar depozitarea sau alte activități în domeniul creșterii animalelor în funcție de planurile viitorului proprietar.
Prețul propus de proprietar pentru vânzarea acestei microferme este de 590.000 de euro, cu posibilitatea de negociere sau vinderea pe loturi!
Se da posibilitatea de plata in rata astfel, 50% din suma iar diferenta se poate face in rate pe 2 ani, cu rata fixă notarială, si totodata se da posibilitatea de compensare cu proprietăți de pana la 30%.
‼️ESTE DE MENȚIONAT CĂ AGENȚIA NU SOLICITĂ COMISION DE LA CUMPĂRĂTOR!‼️
???? Această proprietate nu oferă doar spațiu generos pentru diverse activități, ci și oportunitatea strategică de investiție într-o zonă în plină expansiune.
???? Vă invităm să-l vizionați în următorul interval:
- Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
????️ Localizare Agenție:
- Strada Revoluției, nr 33, Hârșova
???? Pentru informații suplimentare, contactați-ne:
- Broker Imobiliar: Violeta Șerban
- Telefon: 0767 974 075
⚠️ Vă rugăm să rețineți: Preferăm dialogul direct pentru o comunicare eficientă și personalizată. Suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună experiență în domeniul imobiliar!

Solicită vizionarea proprietății

Ferma 4 ( fost IAS HÂRȘOVA) - de vânzare

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Ferma 4 ( fost IAS HÂRȘOVA) - de vânzare
ȘERBAN AGENCY INVEST S.R.L. Consultant imobiliar ŞERBAN AGENCY INVEST
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3599147
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici