Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
250.000 eur Oportunitate de Investitie Turistica intre Borsec si Toplita
25 camere  •  1.300 m²  •  2005
Toplita, HR, Central
17 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 25 camere, Central

Oportunitate de Investitie Turistica intre Borsec si Toplita

250.000 eur
ID 3577955
Case - Vile | 1300 m² | 25 camere
Toplita, Harghita / Central
Zona Central
Număr camere 25
Suprafața utilă 1300 m²
Suprafață teren 2000 m²
An finalizare construcție 2005
Stare proprietate Bună
Număr Băi 25
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare

Oportunitate de Investitie Turistica intre Borsec si Toplita
Fayora Imobiliare va propune o oportunitate de investitie intr-o pensiune montana de capacitate mare situata intr-o zona cu peisaje absolut deosebite. De la aceasta locatie care se situeaza la 55 km de Vatra Dornei, se pot efectua trasee montane, Muntii Calimani fiind la aproximativ 20 km. De asemenea este situata si la mijlocul distantei dintre statiunile turistice cele mai cautate din judetul Harghita ce detin partii de schi moderne intre Borsec si Toplita.
Pensiunea este de capacitate mare avand demisol, parter cu restaurant si terasa, doua etaje si mansarda (D P E1 E2 M) se afla in faza de constructie in rosu avand in total 25 de camere.
La demisol se afla o pivnita si zona de garaje cu posibilitati multiple de utilizare (eventual poate fi transformata in crama de vinuri). Parterul detine o zona de receptie cu mese si separeu de aproximativ 50 de locuri, iar impreuna cu zona de restaurant capacitatea este de 70-80 de locuri. Aferent restaurantului exista si o terasa generoasa de aproximativ 100 mp cu o capacitate aproximativa de 60 locuri. Tot la parter este prevazuta o sala de sedinta cu o capacitate aproximativa de 50 de locuri.
La etajul intai sunt compartimentate 8 camere toate avand inclusa baie proprie, iar la etajul al doilea sunt prevazute 7 camere avand acelasi tip de facilitati.
Mansarda este compusa din doua nivele, in primul nivel fiind prevazute 6 camere, iar pe cel de-al doilea nivel 4 camere, toate prevazute cu bai individuale.
Locatia este racordat la reteaua de apa, canalizare si retea electrica (curent monofazat si trifazat).
Structura de rezistenta a pensiunii cuprinde o fundatie solida din beton cu piatra de granit, iar la etajele superioare structura de rezistenta este de asemenea din beton compartimentarea interioara fiind din BCA. Structura de acoperis este din grinzi de lemn acoperite cu tigla de calitate marca Bramac.
Pensiunea mai dispune si de o anexa pe doua nivele pe terenul din spatele acesteia in suprafata totala de aproximativ 2000 mp/nivel, in total 4000 mp, putand fi utilizata ca depozit si pivnite sau eventual crama pentru turisti.
Suprafata desfasurata a intregii pensiuni este de aproximativ 1500 mp, iar suprafata utila a acestia este de 1300 mp fara anexa. Terenul aferent pensiunii este de aproximativ 2000 mp cu posibilitate de cumparare a unor loturi de teren circulare aferente pensiunii.
Pretul de vanzare este de 250.000 euro, usor negociabil.
Contactandu-ne pe noi, daca sunteti clienti cumparatori beneficiati de servicii de consultanta gratuita si nu vi se va percepe comision.
Suntem pregatiti si hotarati sa va oferim cele mai bune solutii in domeniul imobiliar, fie ca este vorba de cele mai competitive preturi, oferte personalizate conform cerintelor dvs. sau de asistenta pe intreaga durata a efectuarii tranzactiei.
Cu responsabilitate, echipa Fayora Imobiliare face ca lucrurile sa se concretizeze, face ca oamenii sa isi indeplineasca visurile.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici