Vânzare

5+ camere | 411 m²

Oportunitate investitie, Vilă cu 14 camere de vânzare, ...

Bucuresti-Ilfov / Afumati

210.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 411 m²

Suprafață teren 941 m²

An finalizare construcție 2002

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3

Posibilitate parcare Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

In Afumati, la N-E de Bucuresti, pe strada Macului, strada paralela cu DN2-E85, regasim o vila cu regim de inaltime Subsol+Parter+Etaj, cu amprenta de 179 mp, in suprafata utila de 411 mp, cu un total de 14 camere. 
Terenul pe care este edificata aceasta vila, are o suprafata de 940 mp si are dubla deschidere, una de peste 30 ml la drum de exploatare (ceea ce creeaza beneficiul locurilor de parcare) si una de peste 20 ml la Strada Macului. Proprietatea este pretabila atat ca locuinta dar mai ales ca business.
In imediata apropiere se afla pensiuni si hoteluri (zona este una de tranzit), centre logistice, depozite, showroom-uri.
Vila poate avea si destinatie de camin pentru seniori, gradinita, after school... Are un mare potential pentru dezvoltarea unui business!
Noul proprietar are avantajul renovarii personalizate, functie de noua destrinatie! Chiar și după ce adaugi costurile renovării tot vei ieși în câștig pentru că aceasta proprietate are un pret de vanzare foarte bun, un teren amplu si o pozitie foarte buna!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Magda Chitu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare