Vânzări
Închirieri
Vânzare Spaţiu comercial, Central

OPORTUNITATE INVESTITIONALA DE TOP | CLADIRE MODERNA DE BIRO

795.000 eur
ID 3503211
Spaţii comerciale | 520 m²
Oradea, Bihor / Central
Zona Central
Suprafața utilă 520 m²
Suprafaţă totală 600 m²
An finalizare construcție 2010
Tip imobil Centru comercial
Vitrină 10 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 3 m
Număr încăperi 17
Număr Grupuri Sanitare 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10

Cladire solida si impozanta, zona extrem de tranzitata, versatilitate si avantaje financiare - acestea sunt doar cateava dintre caracteristicile cladirii pe care ti-o propunem, daca esti in cautarea unei investitii cu rentabilitate. Daca ai calatorit vreodata pe drumul spre Satu-Mare, cu siguranta ai remarcat prezenta acestei cladiri de birouri, construita pe 4 nivele (P 2E M) si cu localizare strategica - pe artera principala. Acest imobil ofera un cadru perfect pentru a dezvolta o afacere profitabila, cu multiple avantaje care pot maximiza rentabilitatea investitiei tale.
De ce sa investesti in aceasta cladire de birouri?
Localizare strategica: Aceasta cladire beneficiaza de o expunere deosebita, zona fiind extrem de tranzitata, cu flux constant de potenctiali clienti.
Suprafata generoasa: Cu o suprafata utila de 130 mp pe nivel, cladirea ofera spatiu suficient pentru a gazdui birouri moderne si functionalitate optima pentru diverse activitati de afaceri.
Locuinta confortabila: Pe teren se afla o constructie P M de 96 mp, folosita ca locuinta in prezent, oferind posibilitatea unui mod de viata convenabil pentru proprietari sau angajati.
Beci/ Crama: Proprietatea dispune de un beci tip crama complet uscat, oferind un spatiu suplimentar pentru depozitare sau alte activitati specifice.
Constructie solida: Ridicata in 2010, cladirea se bucura de o constructie solida si finisaje moderne, garantand un mediu de lucru confortabil si profesional.
Potrivita pentru diverse utilizari: Spatiul versatil al acestei cladiri permite adaptarea usoara la diverse activitati de afaceri, de la birouri corporate la spatii de consultanta sau showroom-uri elegante.
Potentiale oportunitati de extindere: Terenul generos ofera posibilitati de extindere, permitand adaptarea la nevoile viitoare ale oricarei afaceri.

Cladirea fiind construita pe cadre de beton, spatiul poate fi usor recompartimentat daca se doreste schimbarea destinatiei din birouri in orice alt domeniu de activitate (ex: hostel/apart hotel, scoala privata, cabinete medicale etc).
Pentru a discuta mai in detaliu despre avantajele financiare specifice acestei investitii si pentru oricare alte informatii suplimentare, fa-ne o vizita la birou sau hai sa ne auzim. Ne poti contacta la telefon (0773 795 287), pe WhatsApp, email ([email protected]), sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.

Solicită vizionarea proprietății

OPORTUNITATE INVESTITIONALA DE TOP | CLADIRE MODERNA DE BIRO

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Episcopia Bihor 1.7 kilometri
  • Oradea 4.5 kilometri
  • Oradea Vest 4.8 kilometri
Contactează utilizatorul
OPORTUNITATE INVESTITIONALA DE TOP | CLADIRE MODERNA DE BIRO
Bichis Horea Consultant imobiliar BRUCKEN IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3503211
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici