Vânzare

2 camere | 59 m²

Oportunitate Unica NOIEMBRIE Apartament 2 Camere Splaiul ...

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

137.000 €

Specificații

Număr camere 2

Număr Băi 1

Nu include TVA Da

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 3

Ultimul etaj Nu

Suprafața utilă 59 m²

Confort 1

Compartimentare Decomandat

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Nu

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1017317 SVN Residentialist are placerea de a va prezenta acest apartament nou de 2 camere decomandat, scos la vanzare, complet finisat cu finisaje de inalta calitate (parchet, instalatii sanitare, AirCo, centrala proprie). 


Este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa aiba un camin in centrul orasului, chiar pe malul Dambovitei, in apropierea universitatilor Titu Maiorescu si Nicolae Titulescu. Iata cateva dintre caracteristicile cheie ale acestei proprietati:

Spatios si bine Compartimentat: Apartamentul ofera mult spatiu si este inteligent compartimentat, ceea ce permite o utilizare eficienta a fiecarui metru patrat.

Finisaje de Calitate: Apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate superioara, ceea ce adauga un plus de eleganta si confort locuintei.


Potential de Amenajare: Desi este complet finisat, apartamentul mai necesita amenajare (pozele prezentate sunt posibile idei de amenajare), iar pentru a va ajuta in acest sens, colaboram cu arhitecti specializati care va pot oferi sfaturi si solutii profesioniste.

Acest apartament reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o locatie centrala si sa personalizeze spatiul dupa propriile preferinte. 



Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti apartamentul ideal pentru nevoile dvs. Unirii, o zonДѓ plinДѓ de facilitДѓИ›i

SituatДѓ Г®n centrul capitalei, zona Unirii este traversatДѓ de unul dintre cele mai mari И™i mai tranzitate bulevarde omonime, care are o lungime de 3 kilometri. Din punct de vedere administrativ, zona Unirii face parte din douДѓ sectoare distincte, 3 И™i 5 И™i este concentratДѓ Г®n jurul bulevardului cu acelaИ™i nume, Г®ntinzГўndu-se de la Dealul Arsenalului pГўnДѓ la PiaИ›a Alba Iulia. 

Zona Unirii gДѓzduieИ™te una dintre cele mai mari clДѓdiri din lume, Palatul Parlamentului, o construcИ›ie renumitДѓ pentru arhitectura realizatДѓ Г®n stil brГўncovenesc.

De asemenea, un alt punct de interes din zona Unirii este Centrul Istoric al BucureИ™tiului, cunoscut И™i el pentru clДѓdirile construite Г®n stil neoclasic И™i neobaroc. Aici regДѓsim unul dintre cele mai apreciate obiective turistice, Hanul lui Manuc, prima curte domneascДѓ din BucureИ™ti, Curtea Veche, biserica Stavropoleos. 

Apartamente И™i ansambluri rezidenИ›iale Г®n zona Unirii

Pe lГўngДѓ atracИ›ii И™i obiective turistice, zona Unirii deИ›ine atГўt structuri imobiliare vechi, cu suprafeИ›e generoase И™i compartimentДѓri eficiente, precum И™i ansambluri rezidenИ›iale moderne finisaje moderne;

De asemenea, zona Unirii este bine reprezentatДѓ Г®n ceea ce priveИ™te И™colile, grДѓdiniИ›ele, accesul rapid la mijloacele de transport Г®n comun,cafenele, teatre И™i centre comerciale mari precum Unirea Shopping Center. Zona Unirii reprezintДѓ alegerea perfectДѓ pentru investiИ›ii imobiliare pentru familii sau persoane cu un stil de viaИ›Дѓ dinamic.

Locație

Despre zona "Splaiul Unirii"

păreri exprimate de 6 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.7

Sănătate 7.5

Siguranță 8.5

Calitate aer 7.0

Curățenie 8.5

Zone verzi 7.0

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.2

Cultură 8.0

Educație 6.5

Sport 7.0

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.4

Nivel de trai 8.5

Magazine 7.0

Localuri 8.0

Parcări 5.3

Zgomot 8.0

Transport în comun

Transport în comun

6.9

Autobuz 6.7

Tramvai 6.7

Metrou 7.5

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Anatol Cebotari

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare