Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Spaţiu comercial, Marasti

Oportunitate!Hala spalatorie auto,Zona Marasti/BUCURESTI

600 eur
ID 3608978
Spaţii comerciale | 60 m²
Cluj-Napoca, Cluj / Marasti
Zona Marasti
Suprafața utilă 60 m²
Suprafaţă totală 72 m²
Tip imobil Alte tipuri
Stadiu construcţie Finalizat
Nr. locuri parcare 3

Bine ați venit la spălătoria noastră, un loc unde pasiunea pentru curățenie și servicii de calitate se întâlnește cu confortul și eficiența! Situată în inima zonei Mărăști, hala noastră de închiriat pentru spălătoria auto vă așteaptă să vă transformați visul în realitate.

Cu două boxe spațioase și închise, plus un punct de lucru exterior, suntem pregătiți să vă oferim un spațiu perfect adaptat pentru activitatea dvs. de spălătorie auto. Indiferent dacă sunteți un antreprenor în căutare de un nou început sau un afacerist experimentat în căutare de extindere, hala noastră vă oferă un mediu optim pentru a vă dezvolta afacerea.

Cu 2 locuri de spălat,interior si 1 afara, la care se adaugă 2-3 locuri de parcare, veți putea gestiona eficient fluxul de lucru și să serviți clienții într-un mod rapid și convenabil. Iar cu accesul la locuri de parcare atât în interiorul, cât și în exteriorul halei, veți putea să vă desfășurați activitatea fără griji.

În plus, beneficiind de apă și curent individual, puteți fi siguri că veți avea control total asupra resurselor și a costurilor. Închiriați acum spațiul nostru și începeți să vă construiți viitorul într-un mediu care vă susține fiecare pas.

Poziție excelenta , vad foarte bun la strada , lumina naturală .

Pentru mai multe detalii și pentru a programă o vizită, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm să vă îndepliniți visul de a avea propria afacere de succes în domeniul spălătoriilor auto!
Id intern: P82689

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici