Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Alexandru G
Companie
Vânzare Garsonieră, Pantelimon

Pantelimon | Garsoniera | dec | 27mp | B6042

41.500 eur
ID 3578103
Garsoniere | 27 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Pantelimon
Zona Pantelimon
Suprafața utilă 27 m²
Confort 1
Etaj 9
An finalizare construcție 1970
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Mobilat/Utilat Parțial
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Imagineaza-ti locuinta perfecta, care sa reflecte personalitatea ta si sa satisfaca toate nevoile tale. Echipa noastra dedicata te va ajuta in cautarea locuintei ideale. Portofoliul nostru include exact ceea ce iti doresti tu si familia ta. Alege PYF REAL ESTATE pentru a transforma visul tau in realitate!

PYF REAL ESTATE va propune, spre vanzare o garsoniera situata in zona Pantelimon, in zona Mega Mall, in imediata apropiere a autobuzului,scolilor,parcului, intr-un imobil construit in anul 1970, finalizat, avand structura de monolit si compartimentari de caramida. Garsoniera compusa din 1 camere, avand 1 living, 1 baie si 1 bucatarie, este situata la etajul 9/12 si are destinatie rezidentiala. Avand o suprafata totala de 27 mp si o suprafata utila de 27 mp, dar si o compartimentare decomandata, Garsoniera are finisaje de calitate ridicata si anume gresie, calorifere, ferestre pvc, termoficare, faianta, usa intrare metal. Bucataria este mobilata (frigider) iar garsoniera se vinde partial mobilata, cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA.Veti gasi aici living, baie cu cada si o bucatarie mobilata, frigider, spatiu de luat masa. Garsoniera este spatioasa, perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, garsoniera dispune de o priveliste asupra stadionului National Arena, potrivita pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, apartamentul dispunand de termoficare. Avantajul acestui apartament este dat de locul de parcare cu posibilitate in strada. Nu aveti masina ? Nici o problema deoarece exista acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(STB 104,36 la 3 minute distanta), si restaurante (Getido, Casa Morarilor, Trattoria La Nave) avand in apropiere si Mega Mall la 5 minute distanta. De asemenea, Zona este linistita, cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin achizitionarea acestui apartament la pretul de doar 41.500 EURO.

Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul zonei Alexandru P., suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra.ID intern:| Pyf021B6042

Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!

Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare.

Din cauza numarului mare de oferte si a fluctuatiei pietei imobiliare informatiile din oferta pot suferi modificari atat in sens apreciativ, cat si in sens depreciativ, de asemenea, este posibil sa nu mai fie de actualitate la momentul prezentarii. Pentru clarificarea acestor aspecte va rugam solicitati actualizarea ofertei/ ofertelor dorite! De asemenea Pyf Real Estate este operator de date cu caracter personal, in conformitate cu reglementarile in vigoare. Pentru vizionarea unei ofere din portofoliul nostru va trebui semnat un contract de colaborare iar agentii nostri va vor cere un act de identitate pentru a completa acest contract. Neprezentarea acestui act poate conduce la neprogramarea sau anularea vizionarii ofertei d

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici