Vânzare

Garsonieră, Drumul Taberei

Particular garsoniera Drumul Taberei

33.000 eur
ID 2404555
Garsoniere | 25 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Drumul Taberei
Suprafața utilă

25 m²

Confort

Lux

Etaj
4
An finalizare construcție
2021
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
6
Mobilat/Utilat
Complet
Posibilitate parcare
Da

Particular, vand garsoniera in Prelungirea Ghencea, pentru investitie(chirie 250 eur/luna, poze reale)

Garsoniera de excepție, complet utilata, amenajata de un designer profesionist.Generează venit pasiv din prima zi.
Dorești un venit pasiv fără prea mult efort sau risc, o investiție cu un profit de 15-20% pe an. Atunci citește mai jos toate detaliile:
Avantaje investiție:
• Chiriaș existent, 250 €/luna din prima zi, câștig de 1500-3000€ întrucât recuperezi acele luni si chiar pana la un an de încasări care s-ar pierde in mod normal cu finalizarea proiectului, eventuale întârzieri de la dezvoltator sau etapa anevoioasă si costisitoare a amenajărilor
• Cel mai bun randament din zona imobiliara calculat astfel: (chiria lunaX12 luni)/investiție= aprox. 8% pe an. De menționat ca in afara pandemiei randamentul este 9-10%. In plus la cei 8% se adaugă si aprox 10 % in plus datorat cresterii prețului garsonierelor ajungând la un total al profitabilității investiției de aprox 18%.
• ConformIndice imobiliar - IMO Bucuresti, (imobiliare.ro/indicele-imobiliare-ro/bucuresti) preturile in București la garsoniere sunt într-o creștere de 5% in ultimele 6 luni iar pe ultimii 5 ani pre-pandemie au crescut constant cu 10% pe an, așadar ne putem aștepta la o creștere continua a valorii investiției.
• Contract de închiriere pe 1 an de zile
• Designul deosebit si finisajele de excepție atrag un chiriaș premium pe termen lung. Pretul chiriei este mereu cu aprox 50€ peste nivelul pietei.
• In plus, daca se doreste, asigur administrarea completa a proprietății (relația cu furnizorii de utilități precum si cu chiriașul, supraveghere plăti, gestionarea eventualelor reparații, etc) + reînchiriere garantata pe 6 luni, daca este cazul
• Vanzator particular – 0% comision, fără intermediari
• Pentru a vedea si restul portofoliului meu, click aici: (olx.ro/oferte/user/sXIn/)
Avantaje imobil:
• Imobil nou din 2021, finisaje premium pe casa scarii, lifturi Schindler, materiale si instalații excelente îmbunătățite substanțial fata de oferta dezvoltatorului, mobilier si electrocasnice noi, in termen de garanție,
• Acces rapid la mijloacele de transport: capăt STB pentru 122 si 222. Fiind aproape de Sos. de Centura exista acces rapid cu mașina către ieșirile din capitala.

Alte caracteristici: etaj 2/6, 24 mp utili, logie, strada Alunului nr 46, Prelungirea Ghencea, zona liniștită, vedere deschisa.

Pret: 33.000 eur

Tel: 0722230094

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
08 Mai
Duminică
09 Mai
Luni
10 Mai
Marți
11 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Valea Cascadelor 2.4 kilometri
  • Valea Cascadelor 2.4 kilometri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Complex Cartier Latin 524 metri
  • Cartierul Latin 559 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Vârteju 4.8 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrorex Metrou Preciziei 2.9 kilometri
  • Metrorex Metrou Păcii 3.6 kilometri

Calculator Rate Standard (dobânda fixă)

Valoarea locuinței

EUR
Completează spațiile libere

Durata creditului

LUNI
Completează spațiile libere

Rata dobânzii

%
Completează spațiile libere

Avans

%
Completează spațiile libere
Calculează
Rata lunară0 EUR

Contactează utilizatorul

Particular garsoniera Drumul Taberei
Bogdan Companie
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2404555
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici