Vânzări
Închirieri
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Pensiune cu 8 camere, la cheie, cu restaurant și piscină nouă în Cicir

299.000 eur
ID 3638743
Hoteluri/Pensiuni
Cicir, Arad / Central
Zona Central
Suprafața utilă 458 m²
An finalizare construcție 2004
Stadiu construcţie Finalizat
Posibilitate parcare Da

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam la vanzare, in exclusivitate, o pensiune superba, de 3 stele, cu 8 camere, o sala de evenimente superba si aerisita, cu 30 de locuri de parcare si o piscina cu incalzire si iluminata, in Cicir, Jud Arad.

Pensiunea a fost construita in 2004, dar a fost renovata intre anii 2017 si 2020 si se vinde la cheie, mobilata si utilata total, noul proprietar, putand incepe activitatea imediat dupa achizitie sau o poate transforma cu usurinta intr-un azil de batrani, clinica privata, gradinita etc. Pensiunea a fost construita pe un teren de 1550 m2 cu un front stradal de 40 m, pensiunea este dispusa pe 3 nivele, P+M+P, are o suprafata construita de 540 m2 si o suprafata utila de 458 m2.

La parter, pensiunea dispune de un grup sanitar pentru barbati si femei, un birou, o sala de evenimente de 100 de persoane, cu o ambianta calda si primitoare, creata de decorurile interioare si de tavanul iluminat intr-un albastru superb. Sala de evenimente este dotata cu bar, mese si scaune incluse in pret, o bucatarie mobilata si utilata modern, cu o camera tehnica si o camera de depozitare pentru alimente.

Accesul la etaj se face pe scarile exterioare, iar la intrare esti intampinat de o zona de primire cu receptie, iar accesul la cele 8 camere, este asigurata de un hol spatios. Cele 8 camere au fost mobilate si utilate in 2020, si fiecare camera are propria baie cu dus.

Incalzirea este asigurata de 2 centrale termice pe gaz, care incalzesc separat parterul si mansarda pensiunii, apa este de la retea si de la un put de apa forat, curentul este monofazic, iar canalizarea este asigurata de o fosa septica performanta. Siguranta este asigurata de cele 8 camere de luat vederi montate strategic pentru o vizibiliate cat mai buna. Parcarea este pavata recent   si toate zonele de verdeata sunt prevazute cu sisteme automate de irigare.

Podul permite posibilitatea de extindere a activitatii, aici fiind disponibili inca 100 m2 utili, in prezent nefolositi. Totul este de calitate, de la materialele folosite la renovare, la geamurile Rehau cu 7 camere montate pentru o izolatie termica si fonica cat mai buna. In curtea din spate se mai afla construita o cladire mica ce serveste ca si spatiu de depozitare, pentru asternuturi, spalatorie si alte activitati.

Cireasa de pe tort al aceste afaceri o gasim in zona privata a pensiunii, unde gasim o piscina superba, incalzita si iluminata, cu un sistem performant de filtrare al apei, construita in 2022, cu 47 de sezlonguri, cu dus montat langa piscina si o terasa unde pot servi masa sau unde pot sta la o cafea, in spatele cladirii. In curte mai exista o constructie noua care serveste ca si dus si vestiar, tuturor celor care au venit la piscina.

Cicir este un sat linistit si primitor, aflat la o distanta de 14 km de Arad si este strabatut de drumul national Arad-Bucuresti. Acest lucru si preturile accesibile fac ca pensiunea pe care v-o propunem sa atraga clientela din mai multe surse, precum, zona industriala, tranzit, localnici, relaxare, evenimente private etc. Cu un management si promovare de calitate, aceasta afacere poate reprezenta o sursa sustenabila si profitabila de venit indiferent de domeniul de activitate ales.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

Solicită vizionarea proprietății

Pensiune cu 8 camere, la cheie, cu restaurant și piscină nouă în Cicir

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Cicir 339 metri
  • Cicir 349 metri
  • Mândruloc 1.4 kilometri
  • Mândruloc 1.4 kilometri
Contactează utilizatorul
Pensiune cu 8 camere, la cheie, cu restaurant și piscină nouă în Cicir
Tranc Ilie Cristian Consultant imobiliar TRANC & TRANC
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3638743
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici