Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Central

Pensiune (Hotel) - Darmanesti, jud. Arges

700.000 lei
ID 2032622
Case - Vile | 918 m² | 5+ camere
Darmanesti, Arges / Central
Zona

Central

Număr camere

5+

Suprafața utilă

918 m²

Suprafață teren
2224 m²
An finalizare construcție
2004
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
2
Număr Băi
mai mult de 3
Posibilitate parcare
Nu
Utilități
Curent,    Apă,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Subsol

Proprietatea imobiliara este formata din teren in suprafata 2.223,64 mp, intravilan fâneață, situat in Darmanesti, nr. 304, str. Sf. Elena, punct Vatra Sat, jud. Arges.

Construcția C1: Pensiune turistică rurală (hotel) (S+P+2E), PIF 2004, având la:
Subsol: vestiar + grup sanitar, centrală termică, salon biliard, coridor personal, cameră frigorifică, depozit general, coridor acces, casa scării; SC=312,4 mp, SU = 171 mp;
Parter: birou bucătar șef, grup sanitar, restaurant, oficiu servire, bar, depozit băuturi, depozit de zi, casa scării, recepție, sală; SU = 256,11 mp;
Etaj I: 7 dormitoare, 7 grupuri sanitare, hol acces, casa scării, logie, salon etaj, balcon; SU = 255,75 mp;
Etaj II: 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, 2 sufragerii, spălătorie, uscătorie, terasă, hol acces, hobby room, depozit rufe, casa scării, logie; SU = 235,12 mp.

Solutia constructiva a cladirii existente constă în fundații din beton, cu zidărie din caramida, inchideri si compartimentari din caramida. Tâmplăria exterioară si interioara este din PVC cu geam termopan, usile interioare fiind realizate din pal. La nivelul finisajelor interioare, proprietatea beneficiaza de finisaje medii, specifice pentru acest tip de utilizare (pensiune turistica) care constau in podele placate cu gresie in zonele commune (holuri de acces, holuri din interiorul camerelor, spatiilor sanitare, bucatariei, restaurantului), podele mochetate in zona spatiilor de odihna, podele placate cu gresie in zona balcoanelor, pereti vopsiti cu vopsea lavabila, pereti placati cu faianata in zona spatiilor sanitare, bucatariei, si spatiilor sanitare. Accesul pe verticala se realizeaza prin intermediul unei scari din beton, placata cu marmura. Proprietatea este deservită de rețeaua de energie electrică și de alimentare cu apă. Incalizrea se realizeaza prin intermediul unei centrale individuale pe combustibil lichid, conectata la radiatoare din otel. Proprietatea beneficiaza de un generator de 35KW si de unitati de aer conditionat individuale tip splitter.

Cladirea necesita renovari iar drumul de acces necesita amenajare. Proprietatea nu este locuita sau inchiriata si se vinde in procedura de faliment, prin licitatie publica.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
28 Iunie
Miercuri
29 Iunie
Joi
30 Iunie
Vineri
01 Iulie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Pensiune (Hotel) - Darmanesti, jud. Arges
Mihai Opris Consultant imobiliar Imopont.ro
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2032622
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici