Vânzări
Închirieri
Vânzare Hotel/Pensiune, Periferie

Pensiune deosebita in Hateg jud Hunedoara

450.000 eur
ID 3481789
Hoteluri/Pensiuni
Hateg, Hunedoara / Periferie
Zona Periferie
Suprafața utilă 768 m²
An finalizare construcție 1999
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 18
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10

Hategul gazduieste o frumoasa proprietate, Casa Arian, propusa spre vanzare. Amplasata intr-o zona minunata, aceasta reprezinta o adevarata oportunitate de investitie, cu un raport excelent intre calitate si pret.

Pensiunea a fost construita in 1999 pe o suprafata desfasurata de 1054mp, compusa din 2 corpuri P+1+M, din caramida +bca, acoperis din tigla si tabla faltuita, izolata exterior, usi din lemn si sticla, geamuri termopan, jaluzele verticale. Pensiunea dispune de 18 camere confortabile, astfel:
-la parter avem receptia amenajata in cromatica ambientala, 3 camere spatioase, casa scarii, hol, o incapere destinata centralei cu combustibil solid si puffer (asigura energia termica din intreaga pensiune).
-etajul 1 are 3 dormitoare confortabile si spatioase, amenajate in culori calde si imbietoare, 3 bai, o bucatarie modern mobilata ce detine si o soba de teracota, o incapere utilizata in scopul depozitarii si o terasa fermecatoare, ideala pentru relaxare, cu un view exceptional.
-mansarda beneficiaza de un living amenajat intr-un stil aparte, cu plante curgatoare (imbina stilul clasic-elegant), lobby bar si 12 camere cu bai proprii ( 4 dintre ele fiind nefolosite inca, necesita unele finisaje).
Cel de al 2-lea corp detine la parter o suprafata imensa-hala ce poate fi folosita in diferite scopuri (sala de evenimente, sala de fitness, restaurant etc...) iar deasupra mansarda, ce are ca menire constructia altor incaperi destinate regimului hotelier.
Proprietatea se intinde pe o suprafata de 3500mp si mai dispune de o terasa din lemn rustica pe aproximativ 20mp, curte amenajata cu loc de joaca pentru copii si diverse piese de mobilier folosite in scop de relaxare.
Este o interesanta oportunitate de business datorita zonei cu potential turistic fantastic si un randament financiar remarcabil.

Solicită vizionarea proprietății

Pensiune deosebita in Hateg jud Hunedoara

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Pensiune deosebita in Hateg jud Hunedoara
Bianca Iancu Consultant imobiliar RE/MAX Property Center
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3481789
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici