Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Spaţiu comercial, Central

Pensiune în Pișchia județul Timiș

350.000 eur
ID 3321172
Spaţii comerciale | 490 m²
Pischia, Timis / Central
Zona Central
Suprafața utilă 490 m²
Suprafaţă totală 601 m²
An finalizare construcție 2010
Tip imobil Mall
Vitrină 20.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 14
Număr Grupuri Sanitare 14
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Pensiune Hotel în Pișchia județul Timiș

Ai visat vreodată să investești într-o pensiune cu potențial? PropertyLab îți oferă o oportunitate excelentă de a achiziționa o proprietate de acest gen, situată în comuna Pișchia din județul Timiș.

Această pensiune hotel la cheie vine cu un teren generos de 5.885 mp, care poate fi utilizat pentru diverse activități de agrement precum echitație, sau poate fi amenajat cu locuri de joacă pentru copii. Proprietatea este compusă din două construcții, una dintre ele fiind destinată exclusiv pentru cazare, iar cealaltă pentru grajduri și spații pentru animale.

La parterul pensiunii găsești 6 camere confortabile și spațioase, toate dotate cu băi proprii, o bucătărie complet echipată și un salon de servit masa. Etajul este compus din alte 7 camere amenajate în stil rustic, iar una dintre ele este un apartament de 40 de metri pătrați, cu baie proprie. Există, de asemenea, și o cramă răcoroasă pentru vinuri, care adaugă farmec întregii experiențe.

Locația este excelentă, fiind amplasată în centrul comunei și fiind conectată la drumul județean 691, care face legătura cu autostrada A1, Giarmata și Dumbrăvița. Proprietatea este conectată la toate utilitățile necesare, inclusiv la apă, canalizare și curent electric, iar încălzirea se face prin intermediul unei centrale pe peleți.

Această proprietate deosebită este o investiție excelentă pentru oricine dorește să își transforme visul în realitate și să investească într-o afacere cu potențial. Pentru mai multe informații și pentru a viziona proprietatea, contactați consultantul imobiliar PropertyLab, Ghereben Emanuel, la numărul de telefon 0755 814 751. Codul proprietății este 1606978.
[email protected]

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici