Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 7 camere, Central

Pensiune istorica

300.000 eur
ID 3448455
Case - Vile | 542 m² | 7 camere
Grui, Gorj / Central
Zona Central
Număr camere 7
Suprafața utilă 542 m²
Suprafață teren 11170 m²
An finalizare construcție 1893
Stare proprietate Bună
Număr Băi 7
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Excelenta prin experienta!

Va propunem la vanzare o proprietate unica in Oltenia de sub Munte, o constructie cu parfum istoric inceputa in 1893 de muncitori italieni si cu un design in stilul caselor vechi din regiunea Toscana.

Camerele inalte, zidurile foarte groase boltite pe tavan, parchetul original si elementele de mobilier clasic te teleporteaza cu mai bine de un secol in urma.

Situata la poalele Muntilor Parang, intr-un decor de vis, pensiunea quot;La Toscana Rusticaquot; este o adevarata oaza de liniste pentru cei care cauta relaxarea departe de zgomotorul si poluarea marilor orase.

Gradina cu vegetatie luxurianta, livada cu pomi fructiferi. Capacitate cazare: 7 camere cu baie proprie, mic dejun inclus. Nota foarte buna pe booking oferita de vizitatori - 8.9. Clasificare: 3***. Pret 200 lei/noapte.

Imobilul se afla la 15km de Targu Jiu (Coloana Infinitului, Masa Tacerii) si la doar 25 minute de localitatea Novaci, punctul de plecare spre Transalpina.

In zona se organizeaza expeditii de off-road, tururi cu bicicleta si rafting pe Jiu. Numerosi turisti straini, in special motociclisti aflati in tranzit.

Restaurantul cu bar are o capacitate de 100 persoane si se preteaza excelent si pentru organizarea de evenimente private (nunti, botezuri, team-builduing, conferinte, etc).

Bucataria este spatioasa si complet utilata cu echipamente moderne. Exista si terasa de vara si loc amenajat pentru gratar. Piscina in aer liber.

Terenul are 11.740mp in total si momentan doar un sfert este valorificat. In spate exista un mini-proiect de 6 bungalow-uri (2 finalizate 4 la stadiul de fundatie) cu panorama la padure.

Anexele noi construite pot fi transformate in sali de conferinte. Curte pavata spatioasa cu numeroase locuri de parcare disponibile.

Acces de pe drum asfaltat practicabil si pe timp de iarna. Sistem de supraveghere video racordat la o firma de paza.

Utilitati: curent trifazic, apa retea publica, fosa ecologica canalizare (la poarta), 2 centrale mari pe lemne, 8 panouri solare pentru incalzirea apei, aer conditionat, internet.

Pensiunea se vinde pentru pretul de 300000 EURO, TVA inclus. Se preda tot business-ul, cu toate avizele functionale, clasificare 3***.


Oferta apartine agentiei Top Estate Team

Solicită vizionarea proprietății

Pensiune istorica

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Pensiune istorica
Costin Rusu Consultant imobiliar TOP ESTATE TEAM
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3448455
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici