Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Dealuri Oradea, comision 0%

Pensiune luxoasa in zona Dealuri din Oradea

1.950.000 eur
ID 2974170
Case - Vile | 867 m² | 5+ camere
Oradea, Bihor / Dealuri Oradea
Număr camere

5+

Suprafața utilă

867 m²

Suprafață teren
2000 m²
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Număr Băi
mai mult de 3
Mobilat/Utilat
Complet
Comision cumpărător
0%
Posibilitate parcare
Da
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Demisol

Agentia imobiliara D`Art Imob va ofera o pensiune luxoasa de vanzare in zona Dealuri din Oradea

Proprietatea este de un rafinament deosebit si se bucura de o panorama impresionanta. Se intinde pe un teren cu suprafata de 2000mp, imprejmuit si amenajat cu gazon, arbusti ornamentali si piatra decorativa.

Pe teren sunt amplasate 2 constructii intre care se intinde o piscina exterioara cu o lungime de 22m. Constructia secundara, langa piscina, este amenajata ca zona de SPA, cu sauna turceasca cu aburi, jacuzzi tip bazin cu hidromasaj si zona de relaxare.

Constructia principala este dispusa pe 4 nivele: D+P+E+M, masoara o suprafata utila de 867mp si are amprenta la sol de 449mp. Insumeaza un numar total de nu mai putin de 18 camere, 10 bai, 3 balcoane, bucatarie si dependinte.

Demisolul este amenajat de asemenea ca SPA interior, cu zona de relaxare, jacuzzi de 8 persoane cu hidromasaj, sauna umeda si uscata, dar si perete de sare. Mai mult, tot la acest nivel gasim si vinoteca, un salon de divertisment, dar si garajul si camera tehnica.

La parter regasim sufrageria generoasa cu semineu, priveliste deosebita si iesire pe 2 balcoane, bucataria complet mobilata si utilata cu loc de luat masa, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, spalatorie si baie.

Etajul este compartimentat in 3 dormitoare matrimoniale fiecare cu dressing si baie proprie, iar unul din ele are si balcon. Mansarda este amenajata ca penthouse cu zona de relaxare si panorama de peste 180 de grade.

Imobilul este racordat la retelele de apa, electricitate si canalizare ale orasului. Pentru incalzire si apa calda se utilizeaza centrala proprie pe gaz precum si panouri solare. Totodata dispune si de un generator de rezerva pe motorina.

Pretul pentru aceasta pensiune luxoasa de vanzare in zona Dealuri din Oradea este de 1.950.000 euro

Pentru detalii suplimentare, informatii si vizite, ne puteti contacta la:

Nr. Tel.: 0786369196 – Simona Boldijar

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

D`Art Imob real estate agency offers you a luxurious pension for sale in Dealuri area of ​​Oradea
The property is of a special refinement and enjoys an impressive panorama. It is spread over a plot of land with an area of ​​2000sqm, fenced and arranged with lawn, ornamental shrubs and decorative stone.

On the land are located 2 buildings between which there is an outdoor swimming pool with a length of 22m. The secondary construction, next to the swimming pool, is arranged as a SPA area, with a Turkish steam sauna, a hydromassage pool jacuzzi and a relaxation area.

The main building is arranged on 4 levels: D + P + E + M, measures a usable area of ​​867sqm and has a footprint of 449sqm. It has a total of no less than 18 rooms, 10 bathrooms, 3 balconies, kitchen and other storage and technical rooms.

The basement is also arranged as an indoor SPA, with relaxation area, 8-person jacuzzi with whirlpool, wet and dry sauna, but also a salt wall. Moreover, at this level we find the wine bar, an entertainment salon and also the garage and the technical room.

On the ground floor we find the generous living room with fireplace, special view and exit to 2 balconies, fully furnished and equipped kitchen with dining area, master bedroom with dressing room and private bathroom, laundry and bathroom.

The floor is divided into 3 double bedrooms each with dressing room and bathroom, and one of them has a balcony. The attic is arranged as a penthouse with a seating area and a 180 degree panorama.

The building is connected to the city’s water, electricity and sewerage networks. For heating and hot water uses its own gas boiler as well as solar panels. It also has a spare diesel generator.

The price for this luxury guesthouse for sale in Dealuri area of ​​Oradea is 1,950,000 euros

For further details, information and visits, you can contact us at:

Nr. Tel .: 0786369196 – Simona Boldijar

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
02 Iulie
Duminică
03 Iulie
Luni
04 Iulie
Marți
05 Iulie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Staţie tren 859 metri
  • Oradea Est 1.2 kilometri
  • Oradea 3.1 kilometri

Contactează utilizatorul

Pensiune luxoasa in zona Dealuri din Oradea
D`Art Imob Consultant imobiliar D`Art Imob
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2974170
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici