Vânzare

Spaţiu comercial, Central

Pensiune-restaurant, suprafata totala 865 mp, oras Lipova

500.000 eur
ID 3236709
Spaţii comerciale | 695 m²
Lipova, Arad / Central
Zona

Central

Suprafața utilă

695 m²

Suprafaţă totală

865 m²

An finalizare construcție
1980
Tip imobil
Mall
Vitrină
2.0 m
Stadiu construcţie
Finalizat
Număr încăperi
10
Posibilitate parcare
Nu

ID: CP1644661
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o pensiune-restaurant situată în orașul Lipova, județul Arad, situată pe malul Mureșului având următoarele dependințe:
O sală mare de evenimente cu o capacitate de 80 de locuri, cu o bucătărie mobilată și utilată care deservește și o altă sală mai mică prevăzută cu un separeu cu o capacitate de 40 de locuri care în prezent funcționează ca restaurant. Ambele săli de evenimente sunt dotate cu grupuri sanitare atât pentru femei și bărbați cu mobilier și bar modern.
De asemenea localul mai are în componență o terasă acoperită, unde se găsește un cuptor de pizza pe vatră pe lemne, iar în partea opusă respectiv în dreptul restaurantului mai există o terasă cu o capacitate de circa 40 de locuri care este folosită pe timp de vară. Deasupra acestor încăperi menționate există un număr de șapte camere, prevăzute fiecare cu baie proprie, dintre acestea există două camere care au terasă proprie fiind orientate cu o vedere panoramică către Mureș și Cetatea Șoimoș.
La demisolul imobilului se mai găsesc: o sală de abatorizare cu cameră frig, o sală de afumare, cameră de tranșare (toate acestea fiind autorizate DSP și DSV), tot aici mai există o cameră tehnică cu trei centrale pe combustibil solid (lemne) pe gazeificare de 100 KW, cu boofer și boiler de 500 de litri pentru înmagazinarea apei calde, și un birou. De asemenea la demisol există o spălătorie, o uscătorie, un atelier tehnic și 4 garaje, care în prezent au scop de depozitare lemne. Construcția est realizată din piatră la fundație, cărămidă și planșeuri de fier beton peste niveluri, iar acoperișul este din țiglă.
Toate încăperile sunt încălzite cu calorifere de oțel cu țevi de cupru, curent trifazic, apă-canal, gresie și faianță, geamuri și uși termopan pe exterior, iar pe interior uși din MDF.
Pensiunea-reastaurant se vinde integral cu mobilierul, dotările, și utilările existente necesare funcționării, iar vânzarea se poate face atât prin cesionarea afacerii existente către o persoană juridică, sau vânzare cumpărare a imobilului către orice persoană fizică în fața notarului public.
Întreaga construcție are o suprafață totală de 865 mp, iar suprafața utilă fiind de 695 mp, fiind dispusă pe 3 niveluri respectiv demisol, parter și mansardă.

Preț: 500.000 euro, negociabil.
Comision 0%.
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Duminică
29 Ianuarie
Luni
30 Ianuarie
Marți
31 Ianuarie
Miercuri
01 Februarie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Pensiune-restaurant, suprafata totala 865 mp, oras Lipova
Daniela Tutudan Consultant imobiliar Golden Real Estate
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3236709
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici