Închiriere

2 camere | 48 m²

Penthouse Exclusivist cu 2 camere la Complexul Rezidential Ared AFI

Arad / Arad

580 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 48 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort Lux

Etaj 6

An finalizare construcție 2023

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 6

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 100%

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Ultimul etaj Da

Ansamblu Rezidențial Da

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Doresti sa te muti intr-un penthouse deosebit, cu 2 camere, renovat modern, aflat la prima inchiriere? Vrei sa locuiesti High Class in Complexul Rezidential Ared de la Afi Mall?


Avem pentru tine un Penthouse superb, de 48 mp utili, cu terasa de 13 mp, aflat la etajul 6 al unui bloc construit in 2023 in Complexul rezidential Ared de la Afi Mall, in cea mai exclusivista si mai apreciata zona din Arad. 

Compartimentare & Amenajare:
Apartamentul este compus dintr-un HOL generos care iti ofera aces la o BAIE spatioasa care te proiecteaza in viitor dupa ce aprinzi toate corpurile de iluminat, precum ledurile din podea care delimiteaza dusul. Din hol mai avem acces in SUFRAGERIA luminoasa si aerisita, unde este amenajata si un LOC DE LUAT MASA. BUCATARIA se afla in open space cu sufrageria, iar aici te vei putea bucura si de o masa inalta unde iti vei putea savura bauturile revigorante in timp ce privesti relaxat la televizor. Din sufragerie ai acces la un DORMITOR primitor care iti indeplineste visul de a te bucura de un DRESSING generos de toata frumusetea, unde te poti relaxa pe un leagan suspendat. Din bucataria amenajata care are blatul iluminat de o banda led ce creaza o ambianta placuta, ai acces la terasa unde te poti relaxa sau te poti bronza in zilele insorite de vara. 

Confort  & Siguranta.
Apartamentul este renovat cu gust si a fost amenajat cu materiale de calitate superioara, cu mobilier si elemente decorative care sa iti trezeasca senzatia de acasa, la cele mai inalte standarde de confort. Penthouse-ul are incalzire in pardoseala, asigurata de o centrala termica pe gaz, aer conditionat, toate geamurile si usa de la terasa au rulouri exterioare din PVC, iar in pret este inclus si un loc de parcare care poate fi subinchirat. Accesul in complexul Rezidential Ared este privat cu barieria, avand acces doar locatarii sau chiriasii. Penthouse-ul dispune de un videointerfon, iar accesul la etaj este asigurat de un lift de ultima generatie, Schindler. 


Daca ai asteptari ridicate, atunci cand vine vorba de facilitatile si confortul pe care ar trebui sa ti-l asigure apartamentul pe care urmeaza sa il inchiriezi, atunci trebuie sa sti ca acesta este apartamentul pe care il cauti.

Locație

Despre zona "Aurel Vlaicu"

păreri exprimate de 261 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.9

Sănătate 7.5

Siguranță 7.4

Calitate aer 6.6

Curățenie 6.9

Zone verzi 6.2

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.2

Educație 7.9

Sport 6.7

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.2

Nivel de trai 7.2

Magazine 8.2

Localuri 7.6

Parcări 6.1

Zgomot 6.9

Transport în comun

Transport în comun

7.8

Autobuz 7.7

Tramvai 7.9

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare