Vânzare

5 camere | 240 m²

Penthouse UNICAT, singur pe nivel, 240 mp utili+terase 370 m

Cluj / Cluj-Napoca

479.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 240 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 8

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 8

Număr Băi 4

Mobilat și Utilat Nemobilat

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz ofera spre vanzare: 
Penthouse, UNICAT, fiind ultimul astfel de imobil, situat la etajul retras, fiind singur pe nivel. Imobilul este compus din 3 dormitoare, 4 bai, 3 dressing-uri, doua camere de zi, 1 bucatarie, 1 camera tehnica si holuri, cu suprafata utila de 236 mp, doua logii cu suprafata totala de 21 mp, terasa pe nivel cu imobilul, in suprafata de 60 mp, partial acoperita si terasa privata deasupra imobilului, cu acces din terasa principala, cu suprafata de 313 mp.

Proiectul este situat in vecinatatea malului VIVO! Cluj, la 4 km de centrul municipiului Cluj-Napoca, si la toate facilitatile oferite de mall: statii RATUC cu 4 linii rapide spre oras, Hypermarket Carrefour, impreuna cu toate zonele de shopping ale mall-ului, cinematografe, sala de fitness, 41 de restaurante si cafenele, 2 banci, 2 case de schimb valutar, 2 agentii de turism, croitorie, curatatorie, spalatorie auto. Apartamentul beneficiaza de dotari premium, de la tamplarie PVC Gealan KUBUS, cu profil de 10 cm, balamale mascate si feronerie MACO, 6 usi culisante cu sistem Hebe Shiber, instalatii termice si sanitare cu teava REHAU, incalzire in pardoseala cu distribuitoare si centrala in condensatie Viessmann Vitodens si boiler suplimentar, instalatii electrice pe pozitie, cu doze modulare si panou de sigurante Legrand, usa la intrare premium Welthaus ALU105, de dimensiune mare (214x234cm), acces cu amprenta, logii si terase hidroizolate cu membrana cauciucata. Peretii exteriori sunt izolati integral cu vata bazaltica de 15cm si placati cu caramida decorativa Klinker. Balustrazile aferente tuturor logiilor si teraselor de la nivelul apartamentului sunt din sticla securizata cu grosime de 17mm. Pe pardoseala avem stratigrafie cu o grosime de 40cm, cu rol de izolare fonica si termica suplimentara intre etaje. Inaltimea utila a imobilului fiind de aproximativ 3 m, permitand astfel instalarea unor siteme complexe de climatizare si ventilare sub tavanele false. Pe terasa privata de deasupra imobilului sunt montate 4 luminatoare Lamilux Glass Skylight Tip Piramidă, din care trei sunt fixe, deasupra zonelor de zi si unul este cu deschidere automatizata, deasupra scarii metalice de acces intre terase. Pe partea de finisaje interioare, stadiul de predare este semifinisat. 


Constructiile sunt din caramida Porotherm N+F, structura de rezistenta realizata pe stalpi, ziduri si placi de beton armat in sistem dala. Acestea dispun de toate utilitatile, post trafo pentru energia electrica, statie de regularizare presiune pentru gaz si statie de pompare pentru debitul de apa, drum de acces asfaltat, alei pietonale si locuri de parcare exterioare pavate, iluminat stradal cu led, spatii verzi amenajate dupa un proiect peisajistic complex, inclusiv cu irigare.
Cod ofertă / ID BLITZ: P126646
Id intern: P126646

Locație

Despre zona "Manastur"

păreri exprimate de 461 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.6

Sănătate 7.4

Siguranță 8.1

Calitate aer 7.4

Curățenie 7.5

Zone verzi 7.6

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.6

Cultură 6.8

Educație 8.0

Sport 7.9

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.1

Nivel de trai 7.6

Magazine 8.4

Localuri 7.5

Parcări 4.9

Zgomot 7.2

Transport în comun

Transport în comun

8.4

Autobuz 8.7

Tramvai 8.1

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare