Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Închiriere Apartament 5 camere, Centrul Civic

Penthouse zona Universitatii cu parcare subterana

1.600 eur
ID 3634355
Apartamente | 207 m² | 5 camere
Brasov, Brasov / Centrul Civic
Număr camere 5
Suprafața utilă 207 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 5
An finalizare construcție 2014
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
 Ansamblu rezidențial

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament tip penthouse cu o structura deosebita situat pe str. Mihai Viteazul, zona Universitatii Transilvania.

Proprietatea are o suprafata utila de 207 mp si o arie utila de 244,69 mp, structura decomandata, cu dispunere pe 2 nivele astfel : la etajul 5 regasim un hol de intrare, un living open space de 70,69 mp cu iesire pe o terasa de 17,51 mp cu priveliste panoramica catre Tampa, un birou de 15,24 mp, o bucatarie complet echipata si utilata de 12,91 mp cu acces la o camara generoasa de 4,55 mp, 2 bai si casa scarii spre mansarda unde regasim un dormitor matrimonial cu baie proprie si 2 camere complet decomandate deservite de catre o baie .

La mansarda 2 a apartamentului exista acces pe o terasa de 19,62 mp cu vedere panoramica catre oras si orientare sud-vest-nord .

Proprietatea beneficiaza de 2 locuri de parcare, subteran si suprateran, se inchiriaza asa cum se prezinta in fotografii atat pentru activitatea de birouri cat si pentru locuinta si exista flexibilitatea in mobilarea integrala a proprietatii in functie de nevoile chiriasului .

Camerele dispun de multa iluminare naturala datorita spatiilor vitrate mari si a veluxurilor existente, au fiecare sistem de aer conditionat, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie marca Immergaz , bucataria este echipata cu mobilier static si suspendat, plita pe gaz, cuptor si hota electrica marca Whirlpool, cuptor cu microunde Beko, combina frigorifica Beko, prajitor paine, masina de spalat vase si masina de spalat automata marca Whirlpool, iar living-ul dispune de semineu pe lemne, canapea extensibila, TV LCD Sharp, etc .

Pozitionarea deosebita la numai 3 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.
De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri, mall-uri, Universitate , scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Vecinatati : Universitatea Transilvania, Restaurant Amasi, Restaurant Ceasu' Rau, Nec's, Carrefour , Profi si Shop&Go Market, Sergiana, etc .
ING Bank, BCR Bank, BRD , Banca Transilvania, Spitalul SF. C-tin, Tribunalul Brasov, etc .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B

Pret inchiriere : 1600 Euro/luna . Se emite factura pentru decontare .

Proprietatea este disponibila imediat spre inchiriere si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Conditii de inchiriere: se solicita contract de inchiriere pe termen lung, plata in avans pe prima luna din contract si un depozit pentru buna desfasurare a contractului .

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persona de contact Aura Popa .

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici