Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Închiriere

Apartament 2 camere, P-ta Gorjului

Piata Gorjului 2 cam SU 43 mp facute din 3, p/4 ideal cab...

800 eur
ID 2384644
Apartamente | 43 m² | 2 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / P-ta Gorjului
Număr camere

2

Suprafața utilă

43 m²

Compartimentare
Semidecomandat
Confort
2
Etaj
parter
An finalizare construcție
1979
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stare proprietate
Renovată
Număr niveluri imobil
4
Număr Băi
1
Posibilitate parcare
Nu

Imobiliar Expert Grup va propune spre vanzare un apartament in zona Piata Gorjului, metrou Gorjului pe o strada adiacenta, la parterul unui bloc S+P+4 din 1979. Apartamentul este situat la parter, are doua camere facut din 3 camere. Suprafata utila a apartamentului este de 43mp. Camera de zi are 15,56 mp, un dormitor de 11,28 mp, bucatarie de 8,37, baie de 5,17 mp si un SAS de 2,07 mp.
Apartamentul se preteaza pentru locuit dar si pentru cabinet stmatologic (a fost acum 10 ani cabinet stomatologic) si in acest sens a fost trasa conducta de gaz in dormitorul mic care a fost transformat in bucatarie. In acest sens a fost mutata consuca de gaz in dormitorul mic, au fost trase scurgerile separat in canalizare pentru a evita refularea canalizarii.
Apartamentul este placat la exterior cu polistiren de 10, are conductele de apa calda, apa rece si cele de termoficare inlocuite cu teava de polipropilena cu insertie metalica si au fost inlcuite si caloriferele. La intrare are usa metalica este de buna calitate, usile la interior au fost inlocuite, geamuri termopan oscilobatante. Pe pereti s-a dat glet, apoi lavabila. Apartamentul are pus parchet, gresie si faianta. Baia are cabina de dus si are montata masina de spalat rufe. Baia are aerisire afara.
Apartamentul este dispus spre Vest si incepand cu ora 10este insorit. Blocul este curat, scara curata, fara restantieri si subsolul blocului este uscat si bine ingrijit.
Apartamentul est la o distanta de 150 m fata de b-dul Iuliu Maniu si la o distanta de 400 m pana la statia de metrou Gorjului. In zona exista scoala, gradinita, piata, metrou si mijloace de transport in comun.
Apartamentul are cadastru, intabulare si cerificat energetic. Peretii blocului sunt din caramida si apartamentul este foarte calduros. Se poate face balcon itrucat apartamentul are vederea in curtea interioara a blocului.
Apartamentul se vinde nemobilat, va ramane dar aerul conditionat.
Nu are loc parcare rezervat, dar se poate parca pe strada in vecinatatea blcului.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici