Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Pipera, comision 0%

Pipera 1 - Porsche Nord | Vila 317MP Renovata Complet 2023 |

545.000 eur
ID 3590087
Case - Vile | 317 m² | 5 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Pipera
Zona Pipera
Număr camere 5
Suprafața utilă 317 m²
Suprafață teren 312 m²
An finalizare construcție 2012
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 5
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 0%
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Climă

Cosmin Vasilache ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:

La 10 minute de Promenada Mall - Aviaitiei, vila P+1+M cu 5 camere si 5 grupuri sanitare avand o suprafata utila de 317 MP si un teren de 312MP cu o deschidere de 12ML din care teren liber in suprafata de 178MP.
Vila este situata in vecinatate zonei Pipera 1 - Porsche Nord, acest detaliu oferind accesibilitate mult dorita catre arterele principale ale Bucurestiului.

Proprietatea a fost edificata in anul 2008 si in anul 2023 refacuta - renovata complet avand imbuntatiri si finisaje premium calitative, precum parchetul - scarile din lemn masiv, piatra naturala - granit - marmura in zona grupurilor sanitare, bucatarie mobiliata - echipata complet, instalatii electrice si santiare refacute, curtea reamenajata atat in zona de acces pentru parcare cat si in spate cu terasa pentru relaxare.

Proprietatea beneficiaza de suprafete generoase pe fiecare nivel.
- Parter - avand o zona de zi top open space, bucatarire inchisa cu acces separat din curte cat si o zona de luat masa, grup sanitar si camera tehnica.
- La etajul 1 - regaim camerele de noapte, fiecare dintre ele avand grup sanitar propriu si terasa sau zona de dressing, zona de relaxare, spatii depozitare
-Mansarda - aceasta avand o suprafata si inaltime generoasa facand mansarda complet functionala atat pentru scop rezidential cat si zona de relaxara sau activitate de birou.
________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6190

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici