Închiriere

Teren, 1000 m²

Platforma/parcare betonata de inchiriat 1000mp Nicolina

2.500 eur
ID 2556999
Terenuri | 1000 m²
Iasi, Iasi / Nicolina
Zona

Nicolina

Suprafață teren

1000 m²

Tip teren

Construibil

Clasificare teren
Intravilan
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Nu include TVA

Platforma / parcare betonata de inchiriat, langa Lidl, Peny, Iasi, Fab

Aproximativ 1000mp platforma betonata (o suprafata betonata si eventual inca una nebetonata) de inchiriat in Iasi, zona Pasaj Nicolina, str. Bradului, aproape de Lidl, Peny, Husqvarna, in incinta Complexului Fab.

Parcare de inchiriat in Iasi: platforma betonata corespunde unei parcari auto de inchiriat pentru autoturisme, camioane, autoutilitare.
Parc auto cu masini de vanzare: datorita vadului comercial / vizibilitatii din str. Bradului. Asadar parc auto usor de identificat de catre clienti, zona reprezentativa pentru tipul de activitate, zona semicentrala Iasului si posibilitati de reclama la strada etc..

Hala / showroom si parcare generoasa de inchiriat: dispunem de posibilitati de realizare a unei hale / depozit / showroom / spatiu de productie pe suprafata de platforma de inchiriat, asa incat sa inchiriezi o constructie exact cum ai nevoie + parcare modernizata.

Platforma si cort industrial de inchiriat in Iasi: amenajam parcarea / platforma industriala eventual prin asfaltare / placare cu pavele, aplicam marcaje, facem racorduri la utilitati precum retea apa, retea canalizare, trifazic, retea gaz s.a..
Cort industrial / constructie (hala) din panouri sandwich si platforma pentru: productie / prelucrari prin aschiere cu CNC-uri, depozitari si vanzari materiale de constructii si materiale sanitare / scule (depozit / showroom materiale de constructii), vanzari autoturisme / parc (reprezentanta) auto, vulcanizare / service / laborator / detailing auto, centru sportiv.
Unele dintre forografiile din anunt apartin Corturi Transilvane, www.corturitransilvane.ro, ca sursa de inspiratie / comanda / parteneriat.

Centru sportiv de inchiriat in Iasi
Pe suprafata betoanta de inchiriat putem dezvolta un centru sportiv prin amenajare spatiu verde, spatiu betonat, constructie, grupuri sanitare si vestiare, cafenea etc..

In concluzie posibilitati de investitii in amenajari (parcare, hala, cort, utilitati etc.) din partea proprietarului.

Complexul Fab din Iasi este un mix intre spatii comerciale, spatii de birouri, spatii logistice / mici depozite si mici spatii de productie.
Pana acest moment, printre chiriasi enumeram: depozit papetarie, tipografie, showroom securitate, dispecerat, sala de dansuri, after school, detailling auto, depozit pentru club, productie mobilier etc..

Alege cel mai bun spatiu de inchiriat cu vad din Iasi, sau cea mai buna platforma betonata de inchiriat din Iasi, sau cea mai buna hala de inchiriat din Iasi, sau cel mai bun depozit de inchiriat din Iasi, dintr-un portofoliu cu peste 350 de oferte, in cadrul unei intalniri la birou, pe Zoom sau la telefon. Suna pentru alte detalii.

Iti asiguram toata consultanta pentru a te muta in hala proprietatea ta: proiectare (vezi exact ce ti se potriveste), structura hala prin noua metoda cumputerizata (vezi cum arata si cat te costa), finantare bancara (afli rata pe care ai plati-o fata de chirie) si alte fonduri (europene etc.).

Pret de inchiriere orientativ: 2.5 Euro/mp+TVA pentru platforma betonata sau teren, +management complex.
0747853410 (tel., sms, whatsapp), lucian.d.creanga@gmail.com, Zoom; #LucianCreangaSpatiiIndustriale

Pretul afisat este unul estimativ din data realizarii ofertei (13.06.2021). El poate suporta modificari in functie de investitii, stadiul in care se afla lucrarile de investitii, modalitati de plata si durata contractuala. La fel si descrierea ofertei. Solicita acum oferta de pret.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
31 Iulie
Duminică
01 August
Luni
02 August
Marți
03 August
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
 • Staţii de autobuz Distanţă
 • Staţie autobuz 59 metri
 • Staţie autobuz 131 metri
 • Staţie autobuz 218 metri
 • Staţii de tramvai Distanţă
 • Bazar 219 metri
 • Bazar 221 metri
 • Gara Internațională: Nicolina 271 metri
 • Staţii de tren Distanţă
 • Iași Nicolina 99 metri
 • Iași Nicolina Internațională 305 metri
 • Iași 2.2 kilometri

Contactează utilizatorul

Platforma/parcare betonata de inchiriat 1000mp Nicolina
Lucian Creanga Consultant imobiliar Lucian Creanga - Spatii Industriale
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2556999

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
2.500 eur Platforma/parcare betonata de inchiriat 1000mp Nicolina
Construibil  •  intravilan  •  1.000 m²  •  utilități
Iasi, IS, Nicolina
ieri, 09:52
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici