Vânzări
Închirieri
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Popas Dumbravita, DN23 Focsani - Galati/Braila

1.881.870 eur
ID 3501428
Hoteluri/Pensiuni
Rastoaca, Vrancea / Central
Zona Central
Suprafața utilă 1500 m²
An finalizare construcție 2013
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 10
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 20+



POPAS DUMBRAVITA, LOCUL DE CARE AI NEVOIE!

Padurea Dumbravita face parte din Aria protejata Lunca Siretului si este constituita pentru ocrotirea pasarilor migratoare sau sedentare. Cuprinde trupurile de padure Dumbravita si Padurea Neagra, situate in apropierea localitatilor Rastoaca si Radulesti, locuri in care datorita faptului ca Valea Siretului se inscrie pe una dintre cele mai importante rute de migratie a pasarilor, adapostesc numeroase specii de pasari ocrotite pe plan national si international.

Pe DN23 ce leaga orasul Focsani de municipiile Braila si Galati, in Padurea Dumbravita s-a construit in anii 1970 o parte din pensiunea care exista astazi, adica o amprenta la sol de aproximativ 150 mp, cu 4 camere de cazare cu o suprafata de 95 mp.

Dupa Revolutie a trecut pe la mai multi proprietari, insa cea mai mare investitie a fost facuta in anul 2012-2013, completata de acelasi proprietar in 2017. Anul 2013 poate fi considerat anul de constructie a Pensiunii Dumbravita deoarece s-a ajuns la o suprafata construita desfasurata de peste 1700 mp. In anul 2019 a fost achizitionata de catre SC Zanfir SNC care in anul 2020 (an pandemic) a remodelat pensiunea ajunsa la stadiul de astazi. Pensiunea este clasificata la nivelul 3 margarete.

S-a pastrat stilul rustic insa a fost updatat la stilul rustic modern. Au fost remodelate salile de restaurant si de evenimente, terasa de vara precum si camerele de cazare. In aceasta perioada s-a pus mare accent pe dotarile celor doua bucatarii si pe infrastructura, din care fac parte un sistem de climatizare, un generator de 110 KVA, si de un sistem de stingerea incediilor cu hidranti interiori si exteriori. .

Restaurantul are un aspect special unde sunt 100 de locuri. Acesta este deschis zilnic si se pot servi mancaruri diversificate preparate de catre bucatarii popasului. Sala de evenimente cu o capacitate de 180 de locuri este potrivita pentru diferite evenimente: nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, evenimente speciale. Cele doua sali pot fi unite prin deschiderea celor doua glasvand-uri care separa salile, ajungandu-se astfel la o capacitate totala de 280 de locuri. In curte este un mic iaz cu pesti, pe care il puteti traversa pe un podet din lemn.

Terasa este o incantare, plina de verdeata si flori, fiind umbrita in permanenta de padure. Terasa are o capacitate de 250 de locuri si are o bucatarie de vara care faciliteaza servirea clientilor. Deasemeni tot pe terasa se afla si barul de vara care are in dotare o camera frigorifica, astfel bauturile sunt tinute la rece permanent. Restaurantul dispune si de parcare proprie, asa incat aveti unde sa va lasati masina.Daca doriti sa innoptati, pensiunea dispune de zece camere (7 camere duble,1 camera tripla si 2 apartamente).

Se mentioneaza ca pensiunea se vinde in plina activitate si ca nu va inceta sa aduca imbunatatiri acesteia pentru satisfacerea clientilor.










Solicită vizionarea proprietății

Popas Dumbravita, DN23 Focsani - Galati/Braila

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Popas Dumbravita, DN23 Focsani - Galati/Braila
Sandu Iacob Consultant imobiliar Iacob Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3501428
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici