Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 1 cameră, Primaverii

Primaverii | Studio Modern & Elegant | 47 MP | Charles De Ga

740 eur
ID 3647325
Apartamente | 47 m² | o cameră
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Primaverii
Zona Primaverii
Număr camere 1
Suprafața utilă 47 m²
Compartimentare Nedecomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 1970
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 1
Comision cumpărător 50%

Catalin Dumitru ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:

Va prezentam o garsoniera de inchiriat, unica, in casa Arapu din cartierul Primaverii. Casa a fost construita in 1938 de una din primele femei arhitect a romaniei, Henrieta Delavrancea Gibory, fata scriitorului si primarului Bucurestilor, Barbu Stefanescu Delavrancea, aceasta fiind recunoscuta pentru multiplele sale proiecte arhitecturale importante, atat in Bucuresti cat si Sinaia si Balcic. Casa este pozitionata pe o strada liniștită, la doar câțiva pași de bulevardul Primăverii si oferă acces rapid la restaurante, magazine și stația de metrou Aviatorilor.

Garsoniera, proaspat renovata in stil interbelic, este situată la etajul 1 al imobilului si dispune de toate facilitățile moderne: centrală proprie, aer condiționat, TV și internet. Balconul mobilat si retras de la strada este locul perfect pentru relaxare.

Cu posibilitatea de a servi și ca spațiu de birou sau întâlniri, este echipată cu un pat rabatabil și o chicinetă bine utilată. Accesul ușor la transportul în comun și la arterele rutiere principale facilitează mobilitatea în oraș.

Pentru cei care caută confort urban și liniște, acest studio reprezintă alegerea perfectă.

Pentru mai multe informatii dar si pentru a stabili o vizionare ne puteti contacta oricand!________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6957

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici