Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Pipera

Primrose Villa | Pipera | Complex exclusivist de vile ind...

590.000 eur
ID 3587521
Case - Vile | 150 m² | 4 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Pipera
Zona Pipera
Număr camere 4
Suprafața utilă 150 m²
Suprafață teren 250 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă

Daca sunteti o familie cu unul sau doi copii extrem de activi, veti iubi aceasta proprietate!
Avem placerea sa va prezentam o vila deosebita spre vanzare, special conceputa pentru o familie activa, ale carei cerinte individuale de spatiu sa acomodeze cu lejeritate fiecare membru al familiei.

Primrose Villa are 4 camere generoase, scaldate in lumina naturala prin intermediul ferestrelor inalte, multe spatii de depozitare si un teren in suprafata de 246 mp.
Este localizata in zona Pipera, intr-un complex de vile special conceput pentru familii, la 5 minute de zona birourilor moderne din nordul Bucurestiului, cu un acces foarte bun, pe o strada lata, semaforizata.
Complexul este aerisit, cu drum interior de 8 metri, loc de joaca exclusiv pentru copiii din complex, curti individuale cu suprafete de peste 200 mp.

De la exterior, arhitectura minimalista impresioneaza prin simplitate, linii drepte si o imbinare inteligenta de materiale ce se armonizeaza simplu si fara efort, dand tonul pentru ceea ce urmeaza sa aflati la interior.
Livingul este si el simplu, cu iesire directa spre curte printr-o fereastra glisanta ce lasa lumina sa scalde spatiul intr-o maniera tipica stilului japango.
Cuvintele cheie precum "simplu, minimalist, functional si confortabil" se continua unitar in fiecare dependinta, exceprie facand veselul si coloratul dormitor al copiilor.
Totul - de la zona de living & dining, conceputa aerisit, intr-o configuratie open space, pana la cele 3 bai cu oglinzi in forme ovaloide si tonuri linistitoare de bej, pana la dormitorul matrimonial si camera de lucru confera aceasta unitate de stil ce aduce de la sine nu doar relaxare vizuala, ci si functionalitate optima spatiului.

Cat despre tehnicalitati, structura de rezistenta individuala are fundatie proprie si termoizolatie intre peretii dubli ai caselor alaturate, inaltimea libera utila a spatiilor interioare de circa 2,90 m, atat la parter, cat si la etaj, tamplarie cu geam termoizolant tripan din PVC, marca Salamander, culoare gri antracit, cu ruperea puntii termica de 7 camere, feronerie Roto, geam Four Seasons + strat float + strat lowE + argon in baia copiilor de la etaj, luminator tip cupola cu deschidere electrica actionata cu telecomanda si senzor de ploaie, luminator in holul de la etaj ce faciliteaza accesul pe terasa / acoperis si asigura lumina naturala pe casa scarii, centrala termica in condensatie cu 2 boilere incorporate, situata intr-o camera cu destiatie speciala, incalzire in pardoseala cu distribuitoare si termostat.
Fatada minimalista ascunde scurgerile pluviale, aerisirea baii de la parter, cosul centralei termice, acestea fiind prevazute prin interiorului casei si avind hidroizolatii si termoizolatii corespunzatoare.

In ceea ce priveste atentia la detalii si finisajele interioare, demn de luat in seama este parchetul laminat de stejar, ideal pentru tipul de incalzire folosit.
Usile interioare au cadru din lemn stratificat, cu tablii de 6 mm, toc drept dublu lamelar, 2 balamale in 16 puncte de prindere, feronerie completa.
Usa de la intrare (exterioara) antiefractie, cu fata din aluminiu, foaie cu dublu blindaj metalic si vata bazaltica pentru termoizolare, sistem de inchidere tip seif cu 13 puncte periferice de inchidere.
Obiectele sanitare sunt din ceramica de calitate superioara., iar certificatul energetic este incadrat in Clasa A.

Ca si obiecte de decor deosebite aveti lampile suspendate Muuto (IntroDesign). Restul pe sina/reflectoare sunt Dimicilio si ARN Store.
Desigur ca, desi zona in care este situata Primrose Villa are in proximitate tot ce ar avea nevoie o familie, nu ar fi completa fara loc de parcare dedicat, iar in pretul de vanzare al acestei proprietati veti beneficia nu de unul, ci de doua locuri de parcare.

Solicită vizionarea proprietății

Primrose Villa | Pipera | Complex exclusivist de vile ind...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Primrose Villa | Pipera | Complex exclusivist de vile ind...
Lucian Dan Consultant imobiliar Luxury Homes by Imobiliare Herastrau
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3587521
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici