Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Proprietate com.Zanesti, in cadru natural si relaxant

140.000 eur
ID 3610464
Case - Vile | 231 m² | 5+ camere
Zanesti, Neamt / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 231 m²
Suprafață teren 2800 m²
An finalizare construcție 2019
Stare proprietate Bună

PROPRIETATE COM. ZĂNEȘTI, ÎN CADRU NATURAL ȘI RELAXANT, 140.000 EURO

Iubitorilor de natură, liniște, susur de apă, verde și aer curat, FORTUNA IMOBILIARE oferă spre achiziție această frumoasă proprietate compusă din suprafața de 2.800 mp teren pe care sunt edificate următoarele construcții:
1. Casa S+P+E cu suprafață construită la sol de 130 mp, edificată in 2019, pe fundații din beton armat, zidărie din cărămidă, acoperită cu tablă Bilka, cu termosistem exterior, compartimentată astfel :
 La subsol - un beci mare betonat, tip cramă, cu coborâre pe scară betonată;
 La parter -2 camere spațioase și un garaj închis prevăzut cu 2 locuri de parcare și uși rabatabile;
 La etaj - open space, ce poate fi compartimentat și amenajat conform cu propriile nevoi și gusturi.
2. Casa cu regim de înălțime Parter, cu suprafața construită la sol de 88 mp, edificata in 1970, pe fundații din beton armat, zidărie din cărămidă, acoperită cu tabla zincata, prevăzută cu termosistem exterior integral, termopane și centrala termică pe gaz. Este compusă din: living (cu sobă nouă de teracotă cu plită), dinning, bucătărie, 2 bai și 3 dormitoare prevăzute cu sobe de teracotă.
3. Căsuța de vacantă pentru oaspeți, compusă din terasă deschisă, cameră frumos amenajată pentru găzduit oaspeți și un spațiu depozitare.
Proprietatea este conectată la utilitățile zonei - curent electric, gaz metan și apă de la rețea (plus apă din surse proprii - hidrofor și pompă de curte), iar pentru protejarea bunurilor beneficiază de sistem de supraveghere video.
Este prevăzută cu o terasa rustica deschisa, acoperita, amenajata in stil tradițional,cu zona de barbeque, grătar zidit, plită, chiuvetă, aragaz, spațiu degătit și de servit masa. Aceasta oferă confort si discreție pentru momentele neprețuite petrecute alături de cei dragi.


Imobilul beneficiază de diverse anexe gospodărești, conferind comoditate și acces facil la locuință.
Curtea este amenajată modern, cu alei bine organizate, gazon natural, leagăn rustic, flori, pomi fructiferi pe rod, viță de vie, zonă de livadă și de zarzavaturi, anexe pentru păsări și animăluțe, fiind împrejmuită cu gard solid frumos amenajat, cu fundație de beton și porți din fier forjat.
Această proprietate oferă nu doar eleganță și confort la interior, ci și o curte spațioasă și o grădină bine delimitată, care completează perfect ansamblul. Veți beneficia de suficient spațiu pentru a crea o atmosferă de relaxare în aer liber, ideal pentru iubitorii de grătare în familie sau petreceri în aer liber.
Copiii se pot juca în voie, fără grija traficului de mașini, iar pasionații de grădinărit pot amenaja un spațiu verde pentru plante și flori.
Astfel, această proprietate reprezintă o oază de liniște și confort, atât în interior, cât și în exterior, unde vă puteți bucura de intimitate, aer curat și de frumusețea naturii.
Preț 140.000 euro.
Pentru o prezentare detaliată a acestui imobil, oferirea unor informații suplimentare și programarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru: Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Solicită vizionarea proprietății

Proprietate com.Zanesti, in cadru natural si relaxant

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Proprietate com.Zanesti, in cadru natural si relaxant
fortunaimobiliare Consultant imobiliar Fortuna Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3610464
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici