Vânzare

5+ camere | 700 m²

Proprietate exclusivista cu deschidere la lac,compusa din 2 case

Neamt / Piatra Neamt

350.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 700 m²

Suprafață teren 1510 m²

An finalizare construcție 2021

Stare proprietate Nouă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

OFERTĂ VÂNZARE SAU SCHIMB CU IMOBIL BUCUREȘTI! PROPRIETATE EXCLUSIVISTA CU DESCHIDERE LA LAC, COMPUSĂ DIN 2 CASE ȘI 1.510 MP TEREN INTRAVILAN, 350.000 EURO

Oferim spre vânzare o proprietate exclusivistă, cu ieșire la lac, situată la 15 min de oraș, într-un cadru natural de vis,liniște și aer curat,  cu pădurea în spate și lacul plin de lebede în față, în arealul unei rezervații naturale, unde este interzis accesul pe lac al ambarcațiunilor cu motor.
Este pretabilă pentru locuit, casă de vacanță, sediu firmă, restaurant, pensiune sau organizare evenimente. 
Proprietatea este compusă din suprafața de 1.510 mp teren pe care sunt edificate doua case:
Casa 1 - P+1  cu suprafața construită de 98,40 mp, suprafața utilă de 162,13 mp, edificata în anul 2000, pe fundații din beton armat, zidărie din cărămidă, acoperită cu tablă tip Lindab, prevăzuta cu tâmplărie exterioară din termopan și termosistem integral. Este compusă din living, bucătărie, dormitor și terasă la parter, iar la etaj trei dormitoare și o baie, fiecare cameră având ieșire în câte un balcon. Casa este prevăzută cu beci betonat cu acces din interior,  încălzirea este deservită de sobe de teracotă pe lemne, iar pentru apa caldă se folosește un boiler. Există posibilitatea montării unei centrale pe gaz lichefiat. 
Casa 2 - P+M cu suprafața construită la sol de 337mp, suprafața construită  desfășurată de 541 mp,edificată în 2021, pe fundații din beton armat, zidărie din cărămidă, termosistem integral, acoperită cu tablă tip Lindab, finisaje de ultimă generație, termopan de calitate superioară, uși din lemn masiv.Este compartimentată astfel:
La Parter : hol, baie, camera tehnica,  4 dormitoare duble ( fiecare cu baie proprie ), living, bucătărie și terasă mare.
La Mansardă : un living mare și 2 apartamente  ( cu câte 2 dormitoare, 1 baie și un dressing, fiecare ).
Încălzirea se face prin intermediul a 2 centrale termice ( una pe lemne, una pe gaz lichefiat, casa având instalație termică cu calorifere și încălzire în pardoseală în living, plus un șemineu în living și o sobă de teracotă cu plită.
Proprietatea este prevăzută cu fosă septică care deservește ambele case. Este conectata la internet și televiziune prin fibră optică.
Preț 350.000 EURO, se acceptă și schimb cu imobil București + diferență sau plata în 2, 3 rate. 
Pentru o prezentare detaliată a acestei oferte, furnizarea unor informații suplimentare referitoare la situația juridică / identificarea imobilului și programarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru, Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului fortunaimobiliare

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare