Vânzare

3 camere | 599 m²

Proprietate imobiliara compusa din casa locuit,anexe,hala,Al.cel Bun

Neamt / Piatra Neamt

99.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 599 m²

Suprafață teren 1200 m²

An finalizare construcție 2002

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

PROPRIETATE IMOBILIARĂ COMPUSĂ DIN 1.200 MP TEREN INTRAVILAN, HALĂ 506 MP, CASĂ DE LOCUIT 77 MP ȘI ANEXE, SITUATĂ ÎN COM. ALEXANDRU CEL BUN JUD. NEAMT,99.000 EURO
Pentru cei interesați de valorificarea unor noi oportunități de locuit și de business, FORTUNA IMOBILIARE oferă  spre vânzare această proprietate imobiliară compusă din suprafața de 1.200 mp teren intravilan, pe care se află următoarele  :
1.Hală prelucrarea lemnului / depozit  cu suprafața construită de 506 mp, edificată pe platformă betonată pereți din lemn, acoperită cu tablă. Este dotată cu echipament specializat pentru prelucrarea lemnului : abric, banzic cu linie de 8 m, circular, grosime, pendulă.
2.Casă de locuit cu regim de înălțime parter, cu suprafața de 77 mp, edificată în 2002 pe fundații din beton armat, pereți din lemn, cu termosistem exterior integral de 10 mm, acoperită cu tablă zincată. Este compusă din hol, baie, cameră de zi, 2 dormitoare, terasă mare acoperită și camera centralei. Este prevăzută cu centrala electrică.
3. Anexă - Bucătărie cu suprafața de 16 mp, construită din zidărie, acoperită cu tablă prevăzută cu soba de teracota cu plită. Sub această anexă este edificat un beci betonat cu suprafața de 16 mp, conectat la apă și curent electric.
4. Anexă- Moară.  
Terenul este plan, împrejmuit, frumos amenajat cu alei, flori, pomi fructiferi și zonă de zarzavat. 
Preț 99.000 Euro.
Pentru o prezentare detaliată a acestei oferte, furnizarea unor informații suplimentare referitoare la situația juridică / identificarea imobilului și programarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru, Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului fortunaimobiliare

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare