Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Est

Proprietate in com.Girov, in cadru natural, cu toate facilitatile

152.000 eur
ID 3512856
Case - Vile | 240 m² | 4 camere
Girov, Neamt / Est
Zona Est
Număr camere 4
Suprafața utilă 240 m²
Suprafață teren 900 m²
An finalizare construcție 2015
Stare proprietate Bună

OFERTĂ NOUĂ!
PROPRIETATE COM. GIROV, ÎN CADRU NATURAL, CU TOATE FACILITĂȚILE 152.000 EURO
Dacă vrei să evadezi din mediul urban și cauți o locuință ce îmbină funcționalitatea cu rafinamentul, precum și elemente moderniste cu cele tradiționale autentice, FORTUNA IMOBILIARE oferă spre achiziție această proprietate compusă din construcție P+M și 900 mp teren, situată în intravilanul comunei Girov, jud. Neamț, într-o zonă liniștită și intimă.
Locuința în suprafață totala de 240 mp este edificată în anul 2015, pe fundație solidă din beton armat, zidărie din cărămidă porotherm, acoperită cu tablă tip Lindab, prevăzută cu termopane și termosistem exterior de 10 cm.
Este compartimentata astfel:
Parter : 1 living modern și spațios ( cu șemineu și minibar, amenajat într-un stil modernist cu instalație de iluminare complexă cu leduri), bucătărie ( cu ieșireîn terasă ), hol, spațiu tehnic pentru centrală, baie de serviciu.
Etaj: 1 hol, 3 dormitoare generoase cu ieșire din fiecare în cele două terase (16 mp și 9 mp, cu balustrade din fier beton), un dressing util pe hol și un dressing separat foarte generos, scară interioară elegantă și confortabilă, baie complet utilată,cu aerisire naturală.
Între nivele este placă din beton armat.
Încălzirea este asigurată de centrala pe peleți,
Proprietatea este prevăzută cu diverse anexe gospodărești : magazie, padoc câini, beci mare zidit cu piatră, garaj cu două locuri de parcare, conferind comoditate și acces facil la locuință.
Curtea este amenajată modern, cu alei din piatra naturală bine organizate, gazon natural, flori, pomi fructiferi și zonă de zarzavaturi, fiind împrejmuită cu gard solid cu fundație de beton, finisat cu piatră naturala și fier forjat.
Această casă cu un etaj oferă nu doar eleganță și confort la interior, ci și o curte spațioasă și o grădină bine delimitată, care completează perfect ansamblul. Veți beneficia de suficient spațiu pentru a crea o atmosferă de relaxare în aer liber, ideal pentru iubitorii de grătare în familie sau petreceri în aer liber. Foișorul foarte frumos amenajat in stil tradițional, oferă confort si discreție pentru momentele neprețuite petrecute alături de cei dragi, fraternizând armonios cu crama cu aspect medieval.
Copiii se pot juca în voie, fără grija traficului de mașini, iar pasionații de grădinărit pot amenaja un spațiu verde pentru plante și flori.
Astfel, această casă reprezintă o oază de liniște și confort, atât în interior, cât și în exterior, unde vă puteți bucura de intimitate, aer curat și de frumusețea naturii.
Preț 152.000 euro.
Pentru o prezentare detaliată a acestui imobil, oferirea unori nformații suplimentare ș iprogramarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru: Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Solicită vizionarea proprietății

Proprietate in com.Girov, in cadru natural, cu toate facilitatile

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Proprietate in com.Girov, in cadru natural, cu toate facilitatile
fortunaimobiliare Consultant imobiliar Fortuna Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3512856
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici