Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Închiriere

Casă - Vilă 4 camere, Schei

Proprietate pe doua niveluri, in pitoreasca zona a Cartierul

650 eur
ID 2556177
Case - Vile | 100 m² | 4 camere
Brasov, Brasov / Schei
Zona

Schei

Număr camere

4

Suprafața utilă

100 m²

Suprafață teren
65 m²
An finalizare construcție
1950
Stare proprietate
Bună
Număr Băi
2
Mobilat/Utilat
Complet
Clasă energetică
B
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
1
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Comision chirias: 50% din contravaloarea unei chirii lunare, o singura data

ASCENDENT IMOBILIARE
va propune spre inchiriere o EXCLUSIVITATE materializata prin amplasarea unei case in cartierul colinar al orasului si anume in Scheii Brasovului. Icirc;n aceast#259; zon#259; sunt p#259;strate cele mai vechi case ale orasului, acestea datacirc;nd icirc;nc#259; din secolul al XVII-lea, putand observa vechiul stil arhitectonic cu ferestre si porti inalte, cu o panorama deoesebita catre verdele muntilor din jur. Acest cartier are probabil cele mai multe str#259;zi de piatr#259; cubic#259; din icirc;ntreg Bra#537;ovul, str#259;zi icirc;nguste, pline de povesti, dar care icirc;i fac pe oameni s#259; icirc;#537;i imagineze lumea pitoreasc#259; de acum cacirc;teva sute de ani, pe marginea c#259;rora se g#259;sesc sute de case cu gr#259;dini pline de flori #537;i locuitori extrem de lini#537;ti#539;i care se bucur#259; zi de zi de priveli#537;tea mun#539;ilor care icirc;i icirc;nconjoar#259;.

Va invit in aceasta proprietate, structurata pe doua niveluri, parter si mansarda, avand configuratia a 4 camere, bucatarie inchisa, 2 bai cu cabina de dus, curte libera si pivnita.

Parterul este format din living si camera de zi, care poate fi amenajat in spatiu de birou sau dressing in functie de propriile criterii, bucatarie generoasa cu spatiu de dinning si baie cu cabina de dus si bideu.

Trecerea de la parter la nivelul superior se face printr o scara de lemn, oferind un view deosebit catre verde si catre piscurile frumosului nostru oras. Mansarda este desfasurata pe compozitia a doua dormitoare, fiecare cu pat matrimonial, avand panorama deosebita si dispunerea unei bai cu cabina de dus.

Proprietatea se prezinta mobilata si utilata cu tot ce este necesar, fiind ariata pe o suprafata utila aproximativa de 120 mp, avand beneficiul unui spatiu de terasa la intrare, precum si o zona de gratar si relaxare in spatele imobilului, desfasurata pe aproximativ 50 mp. Tot aici, puteti sa va bucurati de razele soarelui la umbra vechiului gutui, este un spatiu intim, care ofera relaxarea si linistea necesara, dupa cotidianul unei zile.

Oferta vine in intampinarea dvs. cu o pivnita generoasa si cu loc de parcare in fata imobilului. Imobilul este reabilitat termic, cladire certificat#259; clasa B cu un consum anual specific de energie [kWh/msup2;an] 186,67,
Indice de emisii echivalent CO2 [kgCO2/msup2;an] 34,80, consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/msup2;an] 0.

Infrastructura excelenta, ofertanta pentru toate nevoile, cu plimbari spre Pietrele lui Solomon, pentru iubitorii de picnicuri sau obiective turistice pentru cei care acum le descopera, cum ar fi Prima Scoala Romaneasca sau una dintre cele trei biserici, cum ar fi Biserica Sf.Nicolae, construita in anul 1292, considerata de-a lungul anilor catedrala romanilor din Tara Barsei sau statie de transport in comun, autobuze care circula in zona 50, 50b, 51 sau 52.

Va astept cu drag la vizionari si va doresc o zi cu soare in suflet!:)

Consilier dedicat acestei oferte:

doamna Gilda Georgescu

0722807623

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 93 metri
  • Staţie autobuz 145 metri
  • Staţie autobuz 154 metri
  • Staţie autobuz 331 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Brașov 1.7 kilometri
  • Bartolomeu 2.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici