Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Spaţiu comercial, Central

Proprietate speciala- spatiu comercial, vila, teren Marginen

620.000 eur
ID 3386137
Spaţii comerciale | 410 m²
Margineni, Bacau / Central
Zona Central
Suprafața utilă 410 m²
Suprafaţă totală 434 m²
An finalizare construcție 1997
Tip imobil Centru comercial
Vitrină 10 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 3 m
Număr încăperi 5
Număr Grupuri Sanitare 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4

O viata la cheie!
Exact, fii mai aproape de ceea ce conteaza! Daca vrei sa lucrezi sau sa dezvolti un business din curtea ta, iti recomand o proprietate speciala: spatiu comercial, vila si teren!
Posibilitatile sunt numeroase: cu specific HORECA, activitati comerciale, spa#539;tu birouri sau IT, procesare alimentara, clinica, depozitare sau orice altceva se potriveste spiritului tau antreprenorial.
Suprafata generoasa, cu teren de 625 mp, contine o vila de 234 mp (144 mp la sol), dotata cu absolut toate utilitatile ( apa, gaz, energie electrica, canalizare). Detine centrale termice, sistem de alarma, sistem de ventilatie, contorizari separate.
Proprietatea are o poveste de viata, de munca, o poveste care se icirc;ncheie frumos pentru proprietarii seniori, prin dorinaa lor de a preda stafeta unor oameni noi, cu idei, dorinta si planuri.

Spatiul comercial compartimentat la acest moment in magazin alimentar, bar cu jocuri mecanice si bar cu discoteca este situat in proximitatea Primariei Margineni.
Imobilul poate fi deservit pentru diferite activitati comerciale, spatiu birouri, procesare alimentara, industria IT, industria HORECA, industria chimica, clinica, depozitare, s.a.m.d.

Casa individuala, care ofera un mediu ideal pentru relaxare dupa o zi de munca, este situata in imediata vecinatate a spatiului comercial.
Aceasta resedinta eleganta ofera un stil de viata modern. Superba proprietate este, de asemenea, calda si primitoare, fiind construita cu atentie pentru confortul si bucuria unei vieti de familie perfecte. Inspiratele amenajari peisagistice creeaza un loc perfect de odihna.
Proprietatea este construita cu materiale atent selectate. Fiecare material, montaj si detaliu a fost ales pentru a se adapta stilului de viata cel mai pretentios si confortabil.
Mobilierul este realizat pe comanda si personalizat spatiilor de locuit, de fabricarea acestuia ocupandu-se firme de prestigiu.
Locuinta unifamiliala P M, cu o suprafata utila de 220 mp ofera dormitoare generoase, un living magnific, completat de zone separate destinate discutiilor, birou, bai, spatii de depozitare si o bucatarie superba.

Datorita spatiului generos si amplasarea foarte buna, aceasta este o proprietate adaptabila idealurilor unui cumparator sofisticat, fiind o resedinta minunata.

Pentru mai multe detalii si vizionare, nu ezitati sa ma contactati!

Sandu Iacob- Consultantul tau in imobiliare

0722.39.1234

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici