Vânzare

5+ camere | 365 m²

Proprietate superbă de vânzare in Cicârlău

Maramures / Cicarlau

199.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 365 m²

Suprafață teren 5400 m²

An finalizare construcție 2015

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Nu

Utilități Curent, Apă, Încălzire, Climă

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Am plăcerea sa va ofer spre vânzare o proprietate inedită in comuna Cicârlău cu o suprafață a terenului de 5400mp, iar casa in suprafață de 365mp utili. 
 Situată intr-o zonă cu elevație, aproape de pădure, si vecini puțini, aceasta proprietate conferă o oaza de relaxare si de încărcare emoțională datorita varietății faunei din zonă, pasări, căprioare, si iepuri de câmp. 
Curtea este in totalitate îngrădită si este împărțită in mai multe tipuri de livezi. Avem o zona de livadă de nuci tineri, o podgorie de vita de vie cu struguri roșii, o livada de pomi fructiferi de mai multe tipuri (meri, peri, cireși, pruni si piersici), zona de gradină unde puteti cultiva legume si o zona cu spatiu verde care poate fi întrebuințată după bunul plac, unde se poate incorpora chiar si o piscină. 
 Revenind la punctul principal al acestei proprietăți, o casa încântătoare situata pe un nivel si mansardă, cât si demisol, care este aproape independentă, având panouri solare de 15kv, centrală pe lemne si apa din sursă proprie. Compartimentarea acesteia este foarte bine gândită pentru a avea parte de cea mai frumoasa experiență care ti-o poate oferi:
 Parterul este format dintr-o bucătărie spațioasă cu zona de luat masa, care are ieșire spre terasă, un living primitor îndreptat spre pădure unde diminețile for fi încântătoare savurând cafeaua, 2 dormitoare cu ieșire spre balcon, o baie mare cu cadă pe colt, dressing si casa scării care duce atat la mansardă cat si la demisol.
La mansardă avem 2 dormitoare primitoare cu balcon, un living foarte spațios pentru activități familiale, baie cu duș, dressing si un dormitor cu vedere spre pădure spațios.
Demisolul este format din garaj, un atelier de reparații, zona de spălătorie unde sunt situate si congelatoarele pentru produsele alimentare care sunt stocate pentru iarnă, crama de vinuri dotata cu toate uneltele necesare pentru fabricarea vinului si camera tehnică a centralei, foarte bine organizată.
De asemenea avem si anexe unde puteti găsi zona de depozitare ar lemnului care are si circula cu abrict si un spațiu pentru creșterea puilor pentru consum propriu. Uneltele necesare muncii agricole sunt incluse in pretul proprietății pentru a nu duce lipsa de nimic atunci cand achiziționați aceasta proprietate impresionantă. Tractoraș cu unelte pentru livadă de transport, masina de tuns  gazonul, iar pentru partea de procesare a strugurilor, avem toate utilajele pentru fluxul tehnologic, presa de struguri, vase pentru depozitare a strugurilor cat si a mustului. 
 Va invit cu drag sa mă contactați sa programam o vizionare si o discuție in vederea achiziționării acestei proprietăți încântătoare.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniel Andor

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare