Închiriere

Garsonieră, Virtutii

Proprietar inchiriez garsoniera linga Politehnica

340 eur
ID 2390955
Garsoniere | 43 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Virtutii
Zona

Virtutii

Suprafața utilă

43 m²

Confort

1

Etaj
5
An finalizare construcție
2020
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stare proprietate
Nouă

Proprietar inchiriez garsoniera(prima inchiriere) la etajul 5 din 12 din complexul V22 Park Residence , situata pe Soseaua Virtutii numarul 22. Probabil garsonierele din V22 sunt unele dintre cele mai spatioase tipuri din zona, suprafata utila fiind de 43 mp + 4 mp de balcon.Studioul este la prima inchiriere imobilul fiind dat in folosinta in 2020.Este compusa dintr-o camera spatioasa impartita in 2 zone respectiv ,zona de noapte cu pat dar si zona de zi cu canapea si zona de TV, locul de un birou spatios este si el de asemenea prezent.
Apartamentul dispune de , tv, aer conditionat , masina de spalat rufe cu uscator , plita , cuptor , hota, frigider.Incalzirea se realizeaza prin calorifere avand centrala proprie.
Se inchiriaza exact cum este prezentata in poze , complet mobilata si utilata.
Statia de metrou Lujerului este la 8 minute respectiv o distanta de 750 de metri .
Ansamblul locativ „V22 Park Residence” se află localizat acolo unde este mai multă liniște și mai mult confort - în zona Regie – Politehnica, pe malul drept al Râului Dâmbovița, pe Șoseaua Virtuții, la numărul 22, în sectorul 6 din orașul București.
În apropiere de locuințele complexului locativ se găsește complexul Sema Parc, sunt Office building și business Orhideea Regie și nu departe se află Mall-urile Afi Cotroceni, Plaza Mall, Cora Lujerului& Carrefour Orhideea, este Profi Market și Teatrul Masca, funcționează restaurante, cafenele și este McDonald’s.
Școlarii și studenții complexului rezidențial beneficiază de apropierea nemijlocită a organizațiilor de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 117, Școala Gimnazială Nr. 156, Colegiul economic Costin C. Kirițescu, Universitatea Politehnica din București și Universitatea Spiru Haret. Distanțe și căi de acces: Până la Piața Unirii sunt 7,1 km prin Splaiul Independenței și E81; Gara de Nord din București este la 4,4 km prin Splaiul Independenței; Aeroportul Henri Coandă se află la 16,7 km prin DN1/E60; La Aeroportul Aurel Vlaicu se parcurg 16,1 km prin Șoseaua Virtuții.

Contactează utilizatorul

Proprietar inchiriez garsoniera linga Politehnica
marius Proprietar
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2390955
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici