Vânzare

Teren, 1395 m²

Rahova, Liberty Mall, 1395mp, POT 70%, CUT 2,2, 1150Eur/mp

1.604.250 eur
ID 2905878
Terenuri | 1395 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Rahova
Zona

Rahova

Suprafață teren

1395 m²

Tip teren

Construibil

Clasificare teren
Intravilan
Front stradal
17 m
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Nu include TVA
 Construcție pe terenMark Twain spunea - Cumparati pamant, nu il vor mai putea reproduce- asigurandu-ne ca cea mai buna investitie imobiliara este cea facuta in teren.

Pyf Real Estate va propune, spre vanzare, un teren, situat langa Liberty Mall in zona Rahova, mai exact pe Calea Rahovei , intr-o zona ideala pentru dezvoltarea unui hotel , a unui centru imobiliar sau a unui proiect rezidential. Terenul, intravilan, construibil, in suprafata de 1395 mp, avand o deschidere de 17 ml, are o forma dreptunghiulara si beneficiaza de toate utilitatile zonei ( apa, curent 220, curent 380, gaz, etc )

In acest moment pe teren se afla o constructie S P 2, compusa din 3 corpuri de cladire, constructie ce are o amprenta la sol de 470 mp. Conform certificatului de urbanism emis de catre Primaria Sector 5, terenul se afla in zona CB3- subzona polilor urbani principali, cu cladiri avand regim de iconstruire izolat si fara limita de inalitime- iar pentru obtinerea autorizatiei de constructie este necesara realizarea unui PUZ. Tot conform incadrarii in CB 3, indicatorii urbanistici ai acestui teren sunt POT 70% si un CUT de 4,5mp.ADC/teren.mp. Tinand cont de indicatorii urbanistici de mai sus putem observa ca pe acest teren se poate dezvolta o constructie cu o amprenta maxima de 976 mp si cu o suprafata construita maxima de 62775 mp, regimul de inaltime urmand a fi definit in baza PUZ-ului aprobat .

Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nicio problema! Echipa PYF REAL ESTATE, prin specialistii ei, este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna oferta de investitie pentru dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
01 Octombrie
Duminică
02 Octombrie
Luni
03 Octombrie
Marți
04 Octombrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Rahova, Liberty Mall, 1395mp, POT 70%, CUT 2,2, 1150Eur/mp
George Dimitriu Consultant imobiliar PYF REAL ESTATE SRL
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2905878
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici