Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Casă - Vilă 4 camere, Muncitoresc

Resita Casa Caramida Arsa Zona Retrasa

38.900 eur
ID 2274714
Case - Vile | 125 m² | 4 camere
Resita, Caras-Severin / Muncitoresc
Număr camere

4

Suprafața utilă

125 m²

Suprafață teren
250 m²
An finalizare construcție
1961
Stare proprietate
Bună
Număr Băi
1
Mobilat/Utilat
Complet
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE;Vezi 15 de fotografii,accesand site-ul propriu resita.activimob.ro la Carmen Vlad,CUMPARARE SI PRIN CREDIT IPOTECAR,caramida arsa 100%.
Biroul Imobiliar Activ Imob Resita va prezinta o casa micuta,cocheta si solida construita in proportie de 100% din caramida arsa, pe fundatie completa de beton armat pe toata suprafata de amprenta,inclusiv placa dintre nivele, fiind compusa din parter si etaj in Resita,Zona retrasa cu vederea din terasa deasupra orasului.
Proprietatea se remarca prin potentialul mare de a devenii o constructie moderna,datorita definirii camerelor,amplasarea lor pe nivele,a terasei,cat si pozitia de constructie oferind o panorama a orasului vechi,prin amenajarea si imbunatatirea acesteia de catre cunoscatori,desii in acest moment indeplineste toate nevoile de a locuii, avand urmatoarele caracteristici:
- cca.250 mp suprafata totala teren;
- cca 160 mp suprafata totala construita;
- cca.125 mp suprafata utila;
- cca 180 mp curte libera;
- detine 8 incaperi,incluzand la parter un hol mare,o bucatarie, o baie generoasa prevazuta cu geam,o camara si inca un hol cu iesire in terasa,iar la etaj intalnim un livind si doua dormitoare matrimoniale ca suprafata.
-ferestre termopan,instalatie noua din cupru cu centrala performanta pe gaz,deasemenea instalatie electrica noua, acoperis fara probleme.
- pardoseala acoperita cu podele laminate si gresie,iar accesul de la parter la etaj este facilitata de o scara interioara din beton;
-Curtea libera,reprezinta gradina amenajata cu pomi fructiferi si un iaz artificial cu nuferi si pesti,oferind o vedere superba deasupra orasului vechi.
-De remarcat faptul ca aceasta proprietate este CONSTRUITA DIN CARAMIDA TRATATA TERMIC (ARSA) cu fundatie si placa de beton armat iar podul, poate suporta MANSARDARE.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Reșița Sud 435 metri
  • Reșița Nord 4.1 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici