Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Spaţiu comercial, Centrul Istoric

Restaurant cu tradiție, de închiriat în Centrul Istoric

2.500 eur
ID 2986718
Spaţii comerciale | 239 m²
Brasov, Brasov / Centrul Istoric
Suprafața utilă 239 m²
Suprafaţă totală 287 m²
An finalizare construcție 1920
Tip imobil Casă/Vilă
Vitrină 6.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 5
Număr Grupuri Sanitare 4
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
 Preț negociabil

Bună, sunt Aniela Panait, consultant imobiliar în cadrul RE/MAX Central și vă invit să descoperiți, spre închiriere, în exclusivitate, o afacere la cheie: restaurantul Transilvania din Centrul Istoric al Brașovului, situat pe strada Castelului nr. 106.

Desfășurată pe parter, etaj și mansardă, proprietatea a fost complet renovată în anul 2004 și se află ideal situată pentru acces facil spre toate atracțiile turistice ale Brasovului Istoric.
Funcționând în ultimii 10 ani ca și restaurant, proprietatea se desfașoară pe 238 mp utili, distribuiți astfel: parterul este compus dintr-un salon generos, al cărui punct focal este barul, precum și o bucătărie profesională, complet mobilată și utilată cu echipamente precum grătar cu rocă vulcanică și plită, masă rece, hotă, etc.

Etajul întâi găzduiește un al doilea salon ce a păstrat elementele arhitecturale originale, precum bârnele de lemn de pe tavan, precum și două băi duble, cu câte două cabine pentru femei și bărbați, ca și o magazie / spațiu de depozitare.

La mansardă se află un al treilea salon, mai mic, precum și încă o încăpere pentru vestiar/depozitare, pregătită cu instalația pentru încă o baie.

Vila dispune de posibilitatea de parcare în curtea comună pentru perioade scurte, pentru descărcarea mărfii, de exemplu, ca și de cotă parte de 14.30% din terenul comun de 1225 mp. De asemenea, în baza autorizației de funcționare se pot obține mai multe ocuri de parcare.
Restaurantul are o capacitate de 86 locuri și a fost închiriat în ultimii 5 ani, cu o chirie cu randament cuprins intre 6-8.5%.

Întregul imobil a fost renovat și consolidat în anul 2004, incluzând schelet de beton cu armătură, placă de beton la etaj, instalația electrică și sanitară complet schimbate, acoperiș tablă Lindab care se poate da jos pentru construcția unei terase.

Spațiul este disponibil spre închiriere contra unei chirii de 2500 EUR/luna, dorindu-se și plata unei garanții în cuantumul unei chirii lunare.
Comisionul pentru închiriere este de 50% plus TVA, din chiria primei luni.

La vânzare nu se percepe comision de la cumpărător.

Daca v-am stârnit interesul, nu ezitați să mă contactați pentru mai multe detalii sau chiar o vizionare.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 139 metri
  • Staţie autobuz 472 metri
  • Staţie autobuz 576 metri
  • Staţie autobuz 650 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bartolomeu 2.8 kilometri
  • Gara Brașov 2.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici