Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Stoica Cristinel Popa
Proprietar
Vânzare Teren, 3393 m²

Schimb Teren Intravilan 3393mp Lacu Sarat + ofer diferenta!

74.600 eur
ID 3604240
Terenuri | 3393 m²
Braila, Braila / Buzaului
Zona Buzaului
Suprafață teren 3393 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan

Terenul are 3393 metri patrati, deschidere de peste 20 de metri, si este imprejmuit cu garduri bune. Cu poartă de acces pentru mașină si utilaj agricol. Drum de acces foarte bun, apa (apometru electronic) in curte, curent (stalp la poarta), teava gaze la un metru de gard. Urmeaza sa se traga canalizare (proiectul e abrobat deja, urmeaza executia) si sa se asfalteze strada. Terenul are cadastru si toate actele pentru vanzare. Se afla în Lacu Sărat, prima strada la dreapta dupa peco Rompetrol, strada Marului nr. 11. Pe strada si in zona sunt multe vile si case noi, atat finalizate cat si in constructie. Terenul corespunde cerintelor impuse de orice tip de proiect cu fonduri UE (pensiune, ferma agricola (solarii), ateliere, gradinite si scoli particulare, centru de ingrijire batrani etc.), depozit, locuinte personale, etc.

Pretul pe metru patrat este 22 de euro, adica pretul total este 74 646 de euro negociabil. Putem discuta si schimburi cu diverse variante de imobile (apartamente, case, spatii comerciale etc.) + sau - diferenta dupa caz. Ofer pana la 35 000 de euro diferenta. Se poate plati si in rate pe o perioada de maxim 12 luni. In cazuri exceptionale, daca se ofera minim 40 000 euro cash restul sumei poate fi la schimb cu diverse variante evaluate corect (auto etc.).

Atentie!: Nu confundati cu terenurile extravilane, intravilane neconstruibilie sau cu terenurile din zonele inundabile ale localitatii. Acele terenuri pot fi la alte preturi, dar nu puteti construi pe ele. In Lacu Sarat intravilanul construibil se vinde de obicei cu 50 de euro metrul patrat sau mai mult. Eu vand la jumatate din acest pret doar pentru ca e suprafata mare si vreau ca pretul final sa fie unul accesibil.

Pentru detalii scrieti mesaj aici. De asemenea, ma puteti suna la nr de tel 0727918126 sau trimite mesaj pe Whatsapp daca nu am semnal.

  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Apollo 1.3 kilometri
  • Apollo 1.3 kilometri
  • Carpați 1.3 kilometri
  • Carpați 1.4 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Brăila 1.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici