Vânzare

3 camere | 114 m²

Segment de patru case alipite situate in zona Dantelei

Bucuresti-Ilfov / Bragadiru

129.905 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 114 m²

Suprafață teren 230 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Oferta comision 0. Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

GalaxyImob va ofera spre vanzare, segment de patru case alipite, situate in apropriere de strada Dantelei la 2 km distanta fata de metrou Raul Doamnei.

Ansamblul Rezidential de patru module a cate patru case ,pentru fiecare modul ,este situat in apropriere de strada Parfumului cu strada Margelelor! Ansamblul de case a fost proiectat la standarde moderne, folosind materiale de calitate superioara cu finisaje interioare din gama premium.

Vila este structurata pe doua nivele: Parter - 1 Living cu fereste mari si luminoase si zona de dining, 1 bucatarie spatioasa , 1 hol cu spatiu pentru pantofar, cuier, 1 grup sanitar cu dus in pardoseala si spatiu pentru masina de spalat rufe 
                       
              Etaj 1 - 2 Dormitoare  spatioase cu camere foarte bine vitrate, 1 dresing mare ce deservesc cele doua dormitoare, 1 baie !
                     
              Etaj 2  - manasarda neamenajata cu fereastra ,dispune de a doua placa de beton si a doua scara de beton( al treilea dormitor este proiectat la mansarda, neamenajat cu baie si dresing) 

In zona avem- institutii de invatamant precum scoli, gradinite, magazine; statia de Ratb (185, 485 se afla la aproximativ 200-300 m distanta), etc.

Descriere Vila: suprafata utila la teren cu amprenta casei este de 180 mp iar locuriile de parcare sunt situate in fata caselor din Ansamblul Rezidential!

Casele sunt bransate la utilitati: APA,CANAL, GAZE, ENEL.

DESCRIERE VILA : CONSTRUCTIE 2024 CU AMPLASARE PE UN TEREN DE 230 MP AVAND DESCHIDERE 12 ML SI 7 ML  LA DRUMUL DE SERVITUTE ASFALATAT CU IESIRE LA STRADA PRINCIPALA ASFALTATA.

DESCRIERE : CASELE SUNT CU IZOLATE EXTERIOARA DE 10 CM CU DENSITATE MARE (STRUCTURATA EXTERIOARA ESTE DE CALITATE SUPERIOARA), CONSTRUITA DIN CARAMIDA POROTHERM, TAMPLARIE CU GHEAM TRIPAN 7 CAMERE, ZIDARIE, TENCUIALA MECANIZATA!

MENTIONEZ: ANSAMBLUL DE CASE ,ESTE SITUAT IN ZONA AERISITA DE CASE IN VECINATATE IAR CURTIILE SUNT FOARTE AERISTE.

ATENTIE: PRETUL SE AFLA IN OFERTA VALBIL PENTRU LUNA  IULIE-AUGUST 2024 ...DE LA 136.900 EURO LA 131.900 EURO CU UN AVANS DE MINIM 15%

ATENTIE: CASELE SUNT SITUATE  IN ANSAMBLU REZIDENTIAL, CU CASE AERISITE IN VECINATATE, ZONA ASFALTATA, IAR CASELE POT FI PERSONALIZATE LA GATA CU FINISAJE PREMIUM LA CUM AU FOST PREZENTATA IN POZE.

FINISAJELE INTERIOARE POT FI PERSONALIZATE DIN PALETAR SAU CU BUGET ALOCAT.

CONSULTANTA GRATUITA CREDITARE ,INCLUSA SI EVALUAREA LA CASA!


 Informatii eficienta energetica: 
Clasa energetica:A 
Consumul de energie primara: 
Indicele de emisii echivalent CO2: 
Consum de energie din surse regenerabile:

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului GLX2331B.Pruteanu Marian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare