Bucuria mutării
fără efort.

- 10% la mutări locuințe

Sau ai 1 lună GRATUITĂ* la depozitare!

Nerăbdător să te muți în noua casă?

Sărbătorim împreună cu tine cel mai frumos început cu reduceri speciale și beneficii la mutare. Ai servicii complete și grijă pentru toate lucrurile tale: sortare și ambalare, încarcare și descărcare, transport, montaj și demontare.

-15% la mutări locuințe

Servicii complete și grijă pentru toate lucrurile tale: sortare și ambalare, încarcare și descărcare, transport, montaj și demontare.

Depozitare gratuită 1 lună

Când casa devine neîncăpătoare sau ai planuri de renovare, alege depozitarea în siguranță: colectare, supraveghere 24/7 și păstrarea lucrurilor tale in condiții de sigure.

-10% la mutări locuințe

Mutări naționale și internaționale.

Solicită oferta

Depozitezi 6 luni, plătești doar 5

Profită de soluții flexibile,

cu e simplu !

Solicită oferta

Prinde reducerea care te duce acasă! Completează formularul cu toate detaliile să primești cea mai bună ofertă.
*Ofertele se solicită prin completarea prezentului formular, campanie valabilă până la data 31.12.2023, cu posibilitatea de revendicare până la data 31.01.2024, în baza codului promoțional primit pe email *Ofertele nu sunt cumulative, se acordă în limita spațiului și timpului disponibil. O persoană poate beneficia de o singură ofertă, o singură dată. *Depozitarea gratuită se face pentru durata maximă de 1 (o) lună, pentru volumele de minim 20 metri cubi și pentru plata anticipată a serviciului de depozitare pentru încă minim 5 luni.
* Pentru a primi oferta este obligatorie citirea și acceptarea termenelor și condițiilor campaniei&website-ului Specifică dacă există lift
*Ofertele se solicită prin completarea prezentului formular, campanie valabilă până la data 31.12.2023, cu posibilitatea de revendicare până la data 31.01.2024, în baza codului promoțional primit pe email *Ofertele nu sunt cumulative, se acordă în limita spațiului și timpului disponibil. O persoană poate beneficia de o singură ofertă, o singură dată. *Depozitarea gratuită se face pentru durata maximă de 1 (o) lună, pentru volumele de minim 20 metri cubi și pentru plata anticipată a serviciului dedepozitare pentru încă minim 5 luni.
* Pentru a primi oferta este obligatorie citirea și acceptarea termenelor și condițiilor campaniei&website-ului

Powered by

Toate serviciile de mutare într-un singur loc

Vreau oferta

Termene și condiții oferte Black Friday hauler.ro

1. Ofertă servicii mutări locuințe constă în reducere 10% la serviciile de mutare, cu prestate de hauler.ro, conform condițiilor și se acordă prin îndeplinirea cumulativă a condițiilor:
a) Reducerea se aplică pentru mutări naționale și internaționale. b) Volumul de lucruri de transportat în vederea aplicării reducerii la mutare trebuie să fie minim de 20 de metri cubi și pretul de la 800 lei pentru o mutare, TVA inclus.
c) Oferta este valabilă în perioada 11.11.2022 – 20.11.2022 și poate fi revendicată până la data 30.11.2022, inclusiv.

2. Oferta de depozitarea constă în depozitarea gratuită pentru 1 lună în spațiile indicate și se acordă prin îndeplinirea cumulativă a condițiilor:
a) Depozitarea gratuită se face pentru durata maximă de 1 (o) lună, pentru volumele de minim 20 metri cubi și maxim 50 metri cubi, cu pretul de 11 euro/ metru patrat, preț lunar, TVA inclus, pentru plata anticipată a serviciului de depozitare pentru încă minim 4 luni.
b) Serviciul de depozitare oferit nu permite accesul clientului 24/7. Administrarea întregului proces (preluare, administrare și livrare după perioada contractuală revine exclusiv in sarcina firmei hauler.ro.
c) Spațiile de închiriere care fac subiectul ofertei sunt localizate în România, Popești Leordeni. d) Oferta este valabilă în perioada 11.11.2022 – 20.11.2022 și poate fi revendicată până la data 30.11.2022, inclusiv.

3. Alte mențiuni:
a) Solicitarea și comunicarea în vederea beneficierii de ofertele prezentei Campanii implică acceptarea clientului a următoarelor condiții:
i) Termenele și condițiile ale acestei campanii și ale homeZZ.ro.
ii) Politica de confidențialitate homeZZ.ro.
iii) Politica de confidențialitate hauler.ro.

b) Revendicarea și prestarea serviciilor care fac obiectul prezentei Campanii cad în sarcina exclusiva a hauler.ro după solicitarea ofertei în formularul de pe website.
c) Ofertele prezentului document nu sunt cumulative. Fiecare client poate beneficia o singură dată de o singură ofertă.

Descoperă cele mai noi articole!

articol

Titlu articol 1

Citește articolul

articol

Titlu articol 2

Citește articolul

Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici