Vânzare

3 camere | 87 m²

Silk District- Penthouse de vanzare -parcare- Intabulat !

Iasi / Iasi

220.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 87 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort Lux

Etaj 9

An finalizare construcție 2023

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Agenția Vibe Real Estate are plăcerea sa va pună la dispoziție spre investitie, un apartament tip  Penthouse cu 3  camere, dispus pe 2 niveluri,  cu o compartimentare moderna  si  practica,  cu o suprafata generoasa de peste 80 mp  , în cadrul unui bloc nou din 2023 parte din complexul SILK DISTRICT de pe Calea Chisinaului nr 22, complex rezidential , ce impresionează prin eleganța și confortul său rafinat.
 La întrarea în imobil, ești întâmpinat de un hol  luminos ce poat fi amenajat cu multiple spatii de depozitare , ce oferă acces indirect către zona de living prin intermediul scarilor interioare, placate cu lemn natur,  finisaje premium atat pe partea decorativa cat si privind estetica interioara raportata la potentialul imobilului,
    Cu ferestre mari , vitrate, ce permit lumina naturala si generoasa,  camerele   oferă  și acces la  2  balcoane tip terasa de 6 mp cu acces din dormitor si 19mp cu acces din zon de living. Cu o   vedere panoramică asupra zonei, acest imobil este ideal pentru cei ce cauta un cămin aerisit și ferit de agitația urbana. 
   Pentru cei ce opteaza pentru varianta complet mobilata si utilata,  garantam  atenția la detalii și implementarea unor  accente de design subtile, moderne,   ce vor completa atmosfera modernă și sofisticată.
   Bucătăria deschisa  poate deveni un  veritabil paradis culinar, echipată cu electrocasnice premium  și mobilier premium din MDF,  gătitul devine o plăcere,  locul ideal pentru a savura micul dejun înainte de a începe ziua.
      Dormitorul principal este un sanctuar de relaxare, cu note fine de design,  un mobilier custom si multiple spatii de depozitare necesare  aceasta încăpere  poate deveni o adevărată oaza de relaxare și odihna.
  Baia este un adevărat spațiu de lux, cu finisaje impecabile, chiuveta dubla, dotări premium, dus de tip walk-în   te invită să te răsfeți cu o baie relaxantă după o zi obositoare.
  Locul de parcare inclus asigură comoditate și liniște, știind că mașina ta este în siguranță, iar accesul facil la mijloacele de transport, market, farmacii cat și complexul comercial Carrefour Felicia, Kaufland, LIDL, Pepco, Iulius Mall ( 15 min de mers pe jos ), completează perfect facilitățile acestui apartament premium.

   Cu finisaje de înaltă calitate și atenție la detalii, acest apartament reprezintă o oază de confort și rafinament, nu departe de inima orașului, fiind alegerea perfectă pentru cei care apreciază calitatea și eleganța în viața de zi cu zi.

 La aceasta data, 22.05.2024, pretul de vanzare al acestui duplex este de 220.000 euro, doar finisaj si cu cele prezentate in imagini.
   Se poate preda complet mobilat, utilat si gata de mutare, in ttermen de 60-90 zile, la pretul de 250.000 euro. Amenajarea se face in baza unui proiect, totul fiind facut la comanda.
  IMOBILUL ESTE INTABULAT , SE POATE ACHIZIONA CU CREDIT IPOTECAR( LOC DE PARCARE acoperit  INTABULAT )
   Se percepe comision agentie !

Locație

Despre zona "Tudor Vladimirescu"

păreri exprimate de 71 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.3

Sănătate 6.5

Siguranță 7.2

Calitate aer 5.8

Curățenie 6.5

Zone verzi 5.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.9

Educație 7.0

Sport 7.0

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.5

Nivel de trai 6.4

Magazine 7.5

Localuri 7.8

Parcări 5.1

Zgomot 5.7

Transport în comun

Transport în comun

8.3

Autobuz 8.3

Tramvai 8.4

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Antonio Cojocaru

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare